lördag 24 augusti 2019

Stora barn och stort gräs

Nu har jag stora barn, det kan man ju konstatera. Den yngsta fick i veckan sitt körkortstillstånd, så nu har vi börjat övningsköra... 🙉Och i tisdags började hon gymnasiet! Samma dag köpte min äldsta dotter en bostadsrätt, och skall därmed snart flytta hemifrån! Ja, jag säger då det... vart tog småbarnsåren vägen, vad hände med mina små flickor....? Jo, de har blivit/är på väg att bli unga kvinnor, det är vad som hände..
I trädgården händer det istället inte så mycket. Men mitt gräs Miscanthus sinensis Gracillimus växer så det knakar, och har blivit riktigt fint!  

Och vattentunnorna är fulla igen, efter en liten regnskur häromdan. Det var i grevens tid, för det var verkligen snustorrt! Jag har varit lite dålig på att vattna de sista veckorna, men häromdan när jag härjade runt med vatttenkannorna undrade jag varför mina ormbunkar låg ner, tänkte att det var hunden som kanske hade ordnat omkring i rabatten och kanske lagt sig på dem.... Jag hällde dock på dem en del vatten och så kom regnet på det, och då reste de sig igen! Oups, det var alltså för att de skrek efter vatten, stackarna! 

Nu skall det tydligen bli jättevarmt i någon vecka, ja det är väl kanske sista rycket innan hösten tar vid, vem vet? 

3 kommentarer:

  1. Ja tiden går... ..fort :) Vackert gräs därtill. Mina växer baklänges efter att sork flyttade in. Men nu ska jag gräva upp och flytta dem för så eländiga vill jag inte se dem kommande år.

    HA en fin helg! Carina

    SvaraRadera
  2. Så roligt med den blomsterprydda skottkärran - så påhittigt. Den blir verkligen till låns kanske en dag eller längre. Ja, Det går fort barnens år har jag snart ingen koll på men barnbarnen är 4 och i ålder mellan 4 år och 27 år.

    SvaraRadera
  3. Härligt och lite sorgligt när barnen blir stora och flyttar hemifrån. Men roligt att få följa deras väg i livet, tänk att ha ett helt oskrivet blad framför sig!

    Ha det gott bland gräs och blommor!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!