tag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post2594930383056739057..comments2024-03-28T12:00:51.582+01:00Comments on Rosor och ruiner: VardagslyxRosor och ruinerhttp://www.blogger.com/profile/13794209058181812709noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-62302957727332439282016-02-04T19:32:48.633+01:002016-02-04T19:32:48.633+01:00Ibland känns det inte som att jag gör annat än gra...Ibland känns det inte som att jag gör annat än granola. Mina aktiva och växande barn äter oss ur huset snart... :) Köper färdiga flingor mellan varven också även om jag själv föredrar den egna granolan. Senast lyxade jag till det med saffran!Jord under naglarnahttps://www.blogger.com/profile/16779284720720462141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-71904100802178117582016-02-03T12:38:28.579+01:002016-02-03T12:38:28.579+01:00Jag gillar inte köpemüsli, men tacka vet jag hemma...Jag gillar inte köpemüsli, men tacka vet jag hemmafixad! Det är gott det! Hemma går den åt lite för fort ibland när barnen äter den som snacks... Men det är säkert inte mer onyttigt än mycket annat... ;) <br />Kram Kristina Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-57856152992532637602016-02-02T17:38:22.008+01:002016-02-02T17:38:22.008+01:00Hemmagjord müsli är ju så gott! Jag är lite period...Hemmagjord müsli är ju så gott! Jag är lite periodare jag också, ibland varje dag och ibland något annat till frukost. Gott är det alltid! <br />Ha det gott! <br />Kram, AnnErikslundslivhttps://www.blogger.com/profile/06764360833187029773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-31908663621559652572016-02-02T16:45:18.764+01:002016-02-02T16:45:18.764+01:00Lustigt, men jag gjorde samma slags musli igår ock...Lustigt, men jag gjorde samma slags musli igår också utan att jag sett ditt recept. Fast jag har i kanel och torkad frukt och bär vad jag har hemma . Russin och frukt tar jag i sist. Igår blev det dadlar tranbär ,aronia och stora gröna russin. Ibland sötar jag med nyponsoppspulver också. <br />Kram lunaLuna Eks Trädgårdsblogghttps://www.blogger.com/profile/07949326849920239235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-83320473032586206672016-02-01T21:35:36.809+01:002016-02-01T21:35:36.809+01:00Gott! jag äter ju inte rågflingor men resten kan j...Gott! jag äter ju inte rågflingor men resten kan jag nog tänka mig. Kraaam PiaVilla Ryttarängenhttps://www.blogger.com/profile/03090754146482884035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-58835414923639027822016-02-01T21:02:08.644+01:002016-02-01T21:02:08.644+01:00Åh, så god din musli ser ut. Jag har också gjort e...Åh, så god din musli ser ut. Jag har också gjort egen ett par gånger men nu var det ett tag sedan. Jag är också frukostperiodare och kör en sorts frukost till jag blir less. Just nu är det kvarg och hallon eller blåbär samt lite krossade valnötter som gäller. Ska nog sno ihop en plåt musli igen, kanske testar ditt recept. Tack för inspirationen. Ha det bra/Hälsningar Eva-LottaEva-Lottahttps://www.blogger.com/profile/15682116693221820125noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-4698489481322720742016-02-01T15:48:58.371+01:002016-02-01T15:48:58.371+01:00Nej, här är en till som inte är någon musliätare p...Nej, här är en till som inte är någon musliätare precis. Tror jag lyckats äta det bara 2-3 gånger i hela mitt liv. Men fil är gott, med flingor eller med hårt bröd krossat i.<br />KRAM<br />SusieSusie på Stjärnarve...https://www.blogger.com/profile/10653276939528563518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-42373445284867725242016-02-01T14:46:09.799+01:002016-02-01T14:46:09.799+01:00Har ännu inte fått "tummen ur" för att g...Har ännu inte fått "tummen ur" för att göra min egna musli men ditt inlägg gör mig sugen :)Helt enkelt hemma hos mighttps://www.blogger.com/profile/10808593632861181795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-52181651075966943222016-02-01T13:07:02.546+01:002016-02-01T13:07:02.546+01:00Verkligen en vardagslyx som heter duga, men helst ...Verkligen en vardagslyx som heter duga, men helst utan kokos för min del.<br />Sen får jag vara försiktig med linfröna, de sätter sprätt på min mage.<br />Äter gärna detta som snacks framför Tv:n istället för chips en lördagskväll.<br />Då kallar jag det för helglyx, hi hi . . . <br />Men annars är jag egentligen ingen müsli 'ätare' . . .<br />Må gott gör man säkert av det, så må väl Gunilla.<br />Kram/ Eva<br />Evas Kvarnarohttps://www.blogger.com/profile/04715140845186231161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-7635763087536932022016-02-01T12:55:21.560+01:002016-02-01T12:55:21.560+01:00Vilket gott recept, har aldrig provat att göra ege...Vilket gott recept, har aldrig provat att göra egen müsli. <br />Kram Maria Sabelhagens Olivlundhttps://www.blogger.com/profile/14438640695033216434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-11624137746312048622016-02-01T12:18:31.830+01:002016-02-01T12:18:31.830+01:00Jaa, russinen ska i efter. Tror du jag gjorde så f...Jaa, russinen ska i efter. Tror du jag gjorde så första gången, nej, in i ugnen med dom också. Som kom ut som små svarta stenhårda saker, såg ut som sånt singel man har på grusgångar fast svart! Men jag har lärt mig! Och det är ju så gott!<br />Hej svejs Snäckskalsdalen.https://www.blogger.com/profile/00108360279476928110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-58106280586144078902016-02-01T10:47:29.416+01:002016-02-01T10:47:29.416+01:00Sen du visade receptet för länge sen så har jag gj...Sen du visade receptet för länge sen så har jag gjort min egen musli på ditt sätt och jag äter den med fil varje morgon! Ibland är jag lat och köper en påse men ångrar mig alltid! Tack än en gång för dina bra recept.<br /><br />Ha en fin måndag!<br />Kramar från Eva-MariSolstrimmorhttps://www.blogger.com/profile/15044371433332607746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003783294444832640.post-57099942330649142522016-02-01T09:33:23.039+01:002016-02-01T09:33:23.039+01:00Hemmagjord musli är det godaste och man kan ju var...Hemmagjord musli är det godaste och man kan ju variera den i oändlighet. Just nu är jag såld på hasselnötter och torkade tranbär...<br />Japp, måndag igen! Dags att ta tag i dagen och veckan!<br />Kram från TittiHWIT BLOGGhttps://www.blogger.com/profile/06851355663006106726noreply@blogger.com