onsdag 12 mars 2014

...en liten burk

...som kan göra underverk! Ja, nu är inte det här en skönhetsblogg, men jag känner att det här är så viktigt att jag ändå måste tipsa er om det! Det är en produkt som produceras på Gotland, den är ekologisk, den är till skillnad från andra likvärdiga produkter oskadlig för kroppen och den ger dessutom mycket bättre resultat än sina likvärdiga produkter! Oj, oj, vad kan nu detta vara för mirakelmedel?

Jag har nu provat denna deodorant i tre månader och jag är över förväntan nöjd! Jag har länge känt att vanlig deodorant inte är bra för mig, dels tyckte jag att jag luktade svett efter ett tag och efter ansträngning, men framförallt så kändes det inte bra att rolla sig under armarna varje dag med skadliga ämnen!

Och den håller vad en deodorant lovar, man luktar inte svett - inte ens efter en hel dag! Och det här är jag inte sponsrad för att säga, jag vill bara dela med mig av detta så fler kan prova den och strunta i vanliga skadliga deodoranter!

14 kommentarer:

 1. Låter ju toppenbra! Läste artikeln i AB tidigare och tänkte... jaha, deodoranter också! Vet ju när jag på 70-talet jobbade på parfymeri att deodoranter absorberas av kroppen redan efter några sekunder. Och aluminium låter ju inte så kul precis. Tack för tipset, hoppas många får sig en tankeställare.

  Vårkram från Eva-Mari.
  Ps Lägger ut receptet snart.

  SvaraRadera
 2. Aluminium är ett elände vilket jag fått erfara som blivit allergisk emot det! Många (kanske alla, vad vet jag) vaccin innehåller aluminium, där är det tydligen oundvikligt. Jag har de senaste 10 åren anv. ett deostick från USA som inte heller innehåller alu det händer trots det att jag ibland tappar all hud i armhålan - ajajaj! Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att prova den du anv. dig av, ska kolla upp länken. Tack för tipset / Kram gittan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev så frälst när jag läste på deras hemsida att jag kontaktade dem och den burken finns snart även i min butik - Jippie!!! Tack än en gång för tipset / Kram gittan

   Radera
  2. Vad roligt - hoppas du gillar den lika mycket som jag gör!

   Kram Gunilla

   Radera
 3. Ny produkt för mig, men alltid trevligt med nya tips.

  När det gäller grönsaksodling så känner jag mig också fortfarande som en novis. Men jag rekommenderar dig att våga prova, pallkrage är alldeles lagom!

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset,den ska jag titta efter när vi kommer till ön,i slutet av Maj.

  Kramiz Marianne

  SvaraRadera
 5. Vilket bra tips, tack:) Kollade på hemsidan och den verkar jättebra. kanske blir det en beställning:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Har också köpt den men tycker inte den håller till 100% när jag jobbar. Däremot på helgen och övriga lediga dagar fungerar den fint. Men känslan att ha en deo utan gifter är fantastisk. Absolut värd att prova.

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset! En deo utan gifter är fantastiskt...tål att prövas!
  Önskar dig en fortsatt fin vecka.
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera
 8. Kan man köpa den här otroliga deodoranten på marknader t.ex.?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du klickar på länken så kommer du till Deolicious hemsida och webshop där man kan köpa den, men den finns i några butiker också, tex Hälsokostaffären vid Atterdags, och så såg jag att den finns i Butikbussen, som kanske åker förbi dig?

   Radera
 9. Nej, vanliga deodoranter med aluminium m.m som vandrar in i kroppen ska man nog undvika så långt det går!

  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera
 10. Tack för tipset! Gäller verkligen att tänka giftfritt så mycket som bara går1
  Kram M.E

  SvaraRadera
 11. Åker till ön snart. Kanske kan jag handla den då direkt i Atterdags. Om jag hittar dit.ska googla lite!
  Ha det gott. Åsa

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...