onsdag 23 juni 2010

Trädgårdsveckan


Ja, nu är den igång, trädgårdsveckan. Och då syftar jag inte bara på att jag har semester, och kan ägna hela dagarna åt min egen trädgård..;o) utan även på den årliga trädgårdsveckan här på Gotland, där privatpersoner öppnar sina trädgårdar, för oss andra trädgårdsnördar...;o)
I måndags åkte jag till Susie på Stjärnarve, och fick se hennes trädgård "live" för första gången! Har ju följt henne på bloggen och vet att hennes trädgård är något utöver det vanliga, och det fick jag ju bekräftat nu med!
Hon blandar böljande mjuka former med stramare linjer, häftigt!
Silverpäron - VILL ha!
En liten hörna med olika Alunrot. Skall inte visa så mycket mer, det gör hon så bra själv på sin egen blogg! Men jag är glad över att jag åkte dit, trots att det var en bit (4 mil på Gotland är långt...) och att jag fick åka ensam i år. Dels för att det var roligt att se hennes trädgård, men också för att det var så trevligt att träffa en bloggare i verkliga livet!
 
Sen åkte jag vidare till Liselotte i Levide. Här möts man av ett härligt färgsprakande blomsterhav vid entrén!
 
 
På baksidan fanns det många sköna sittplatser, ett växthus och en del sten blandat med en lite "vildare" stil. Sen fanns det en gigantisk honungsros som var full med knoppar, som jag kan tänka mig är ljuvlig när den blommar!

8 kommentarer:

 1. Härligt och visst är det skoj att träffa bloggvänner irl =) Jag tycker också att det har sina fördelar att göra saker ensam ibland.

  SvaraRadera
 2. Kul att få träffa Susie! Ja, fyra mil är kanske långt på Gotland, men inte i Norrland;-)
  Härliga trädgårdar är det båda två du visar! Inte utan att man får lite prestationsångest...../Trevlig midsommar. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Så underbart trevligt! Och Susies trädgård skulle man ju så gärna besöka, efter att ha fått följa den på bloggen. Den andra trädgården verkade mera på den vilda sidan, fint det med!! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 4. Det är så kul att besöka öppna trädgårdar//Britt

  SvaraRadera
 5. du har en fin och inspirerande blogg som jag gärna kommer tillbaka till! sätter upp dig på min lista, så syns vi snart!

  lotta

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig trädgård! Förstår att det var väl värt besöket trots att du fick åka en bit!

  SvaraRadera
 7. Underbart att få kika in i andras trädgårdar.Jag som inte har någon egen tycker det är ren njutning, Kul att få träffa en bloggvän. Det har Ingela på (hem liv design) och jag gjort.Hon åkte från Skåne och jag från Nynäshamn för en fika i Sthlm. Ja Ingela skulle ju först se Whitney Houston, och då passade vi på dagen efter att träffas
  En dag att minnas:-)
  Glad Midsommar önskar jag dig!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 8. Hade önskat att vi kommit lite tidigare,hade varit roligt o åka runt i trädgårdarna.kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...