tisdag 2 november 2010

Hej november

Jaha, då var det november, och nu äntligen blommar den arktiska prästkragen. Den ser väl rätt fin ut på bild, men i verkligheten är jag rätt trött på den. För hur kul är det egentligen att vänta på en växt ändå tills oktober/november...när man knappt är ute i trädgården.  Nej det blir nog hej då till den...

Vacker höstfärg på framsidan.

Rosorna blommar ännu faktiskt!

..och så här ser det ut på baksidan. Gräset har tagit sig rätt bra där poolen stod. De nyköpta pionerna är i jorden, men annars finns inte så mycket att göra här ute, och nu tycker jag det är skönt. Att slippa göra nåt menar jag. Nu tar jag paus från "allt" vad trädgårdsarbete heter några månader, och sen kommer lusten tillbaka framåt vårvintern. Ok, om det blir nån riktigt fin dag så kanske jag går ut och klipper ner några perenner. Men det är inga måsten, för det kan ju faktiskt vänta till våren!

Nej, november är innemys uppkrupen i soffan med tända ljus, en god bok eller glassiga inredningsmagasin och fikastunder :o)  Fast först bär det av till Hufvudstaden ett par dar - och shopping med kära systrar!

5 kommentarer:

 1. Ja nu är det bara grått o trist,riktigt "soffväder"med inredningsttidningar ljus o gotlandste som sällskap,vill sen en katt komma o lägga sej i knät blir det riktigt mysigt.
  ha en skön tripp till huvudstaden.
  Kram

  SvaraRadera
 2. ...att det var väldans vad snyggt och prydligt du har i trädgården! Här är det nerfallna löv och gamla perennlämningar överallt. Och lusten att påta i trädgården har helt övergett mig - för säsongen. Snart är man nog på G igen!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så vackert hos dig fortfarande och t o m blommor! Men, förstår att det blir lång väntan...!
  Här har det stora grå landat, men snart får vi tända adventsbelysning :)
  Må gott!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 4. Men vad grönt du har det fortfarande, med mycket löv kvar på träden. Här finns inga kvar.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad fint det ser ut i din trädgård fortfarande och prästkragar som blommar, häftigt......men jag förstår dig,sååå länge vill man inte vänta på blomning! Jag borde gå ut och kratta bort allt löv som ligger på gräsmattan, men inspirationen finns liksom inte i höstrusket!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...