onsdag 25 november 2009

Liten tjuvstart...Jag som annars är väldigt "strikt" med att inte pynta i förtid. Lördan innan 1:a advent skall det städas och adventspyntas i alla fönstrar, dagen innan julafton kommer tomtar och julgranen in... - men i år har jag tjuvstartat lite. Nej, inte med tomtar och gran, och inga adventsljusstakar ännu, men lite annat med julkänsla har det blivit.

Eller förresten, lite gran kom det ju in, plockade några grankvistar i skogen. Letade efter vackra kottar också men det hittade jag inte.

...och vad är det här, tomtar? Nja, det är det förvisso, men det är mina små hustomtar som faktiskt får vara framme året runt.

Och så har jag fått två awarder av mina bloggvänner Mammanette och Siv.
Stort tack!
Det följde lite regler med denna award, man ska nämligen skicka vidare awarden till 15 st bloggar man gillar och dessutom meddela dom att dom fått en award. Oj, oj, då betyder det väl att jag skall sända den till 30 bloggar... Nja, jag gör det lätt för mig och sänder den till alla som bloggar på Trädgårdsblogg.se Där är i alla fall fler än 30 bloggar...=) Gå gärna in där och kika, där finns det gott om trevliga bloggar och folk som är lika "trädgårdstokiga" som en annan...
Må gott - och håll ut...snart är det advent...!

6 kommentarer:

 1. Det ser verkligen mysigt ut, men jag lugnar mig till helgen. Då blir det hektiskt precis som det ska vara dagen innan första advent =)

  SvaraRadera
 2. Va´mysigt du gjort .....och va´fint att lägga gran och dekorera runt. Jag funderar på nåt sånt på julbordet. Kram Lena/isis

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Lite mysigt får man allt göra i förväg. Vädret är så tråkigt så man behöver lite uppiggande att titta på.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Nu är du på väg.........att bli lika tokig som jag.......här är nästan alla adventssljusstakar uppe OCH tända. Vänta du till nästa år ;-)
  Jättefint vinterpynt med tomtar och allt, eller hustomtar och allt ;-)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Mysigt!
  Jag har städat och börjat ta fram de röda textilierna jag brukar ha i advent.

  SvaraRadera
 6. På fredag tycker jag det är helt legalt att tända ljus och annat, både inne och ute ;) och jag kan knappt vänta..... i söndags fejade jag runt och förberedde allt och väntar med stor spänning på att sätta första tändstickan till ljuset :)

  Det är så himla fint med granris/tallris som dekoration! och fint att lägga på fat som du gjort :) Jag blir mer och mer inspirerad av att använda naturmateriel och det är roligt att läsa på bloggar, att samma tråd finns där :)

  Ha en skön första advent :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...