måndag 15 november 2010

Nytt badrum...Nej, inte ännu, planer på ett nytt badrum ligger långt fram i tiden, nästa höst skulle jag tro. Men någonstans skall man börja, eller hur? Jag hittade en sån fin toalettrullehållare och en krok för gästhandduken, hos Hemlängtan.com så jag kunde inte vänta. Handduk ifrån Hemtex.
Vårt nuvarande badrum är det inget fel på, däremot behöver vi ett till. Med tre tjejer i familjen förstår ni nog att ekvationen inte går ihop...vi har ett förråd som vi planerar att göra om till badrum. Vad vi skall göra av alla förrådsgrejer blir ett annat bekymmer... Ja det är ju i-landsproblem förstås, men det är ju de flesta problem man har...

4 kommentarer:

 1. Härliga saker du hittat. Vi skall också börja med badrum snart ser fram emot det. Men det är en hel del annat som skall göras före det hos oss. Önskar dig en fin vecka/Gela

  SvaraRadera
 2. Vackra saker du hittat till badrummet!

  Jag vill göra om i vårt badrum, men det ligger långt fram i tiden. Det är kombinerad tvättstuga så det vore roligt om det ser lite snyggt ut när även tvättmaskinen ska ta plats.

  SvaraRadera
 3. Fina tillbehör för inredning av badrum. Kul med planer och små projekt, men att lösa förvaringsutrymme är inget skojigt som det alltid är brist på !
  Ha en bra dag! / Bea

  SvaraRadera
 4. ...att det är så kul att göra om lite hemma, så jag förstår att du redan nu har börjat samla på dig snygga dekorationssaker till badrummet. Jag är precis likadan - och gubben min tycker jag är jättekonstig.
  Som idag t.ex. så plockade Rolle ihop dom 3 skåp vi hade med oss hem från IKEA. Jag bara gick omkring och vankade och väntade på att han skulle bli klar så jag kunde flytta dit alla servetter, ljus och underlägg samt dekorera och tända ljus. Han tyckte att det var ju inte det som var det viktigaste - men jag hade ju sett inne i huvet hur det skulle bli är var så nyfiken. Och det stämde, det blev alltså jätttebra! Skönt!!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...