söndag 25 mars 2018

Alla älskar hembakat

Jag och mina systrar är nog lika baktokiga alla tre, så när det var dags att planera vår vår-tripp till fastlandet blev vi sugna på att kombinera lite vanlig shopping med bakmässan "Alla älskar hembakat" som gick av stapeln i Uppsala nu i helgen. 
Men först vanlig shopping på fredagen, samt så blev det -äntligen- en tur ut till Zetas trädgård, som jag tänkt i så många år, men nu när vi hade bilen med fick vi till det.  
Här åt vi en god lunch.


Samt kikade runt i butiken. Victoria Skoglund var faktiskt där,  men hon verkade lite stressad så jag ville inte be om att få fota henne. 
Här är nog jättefint lite längre fram när det blomstrar! Annars kan jag tycka att våran handelsträdgård Linds Växthus  här hemma står sig väl i konkurrensen, med väldigt mycket mer krukor/inredning samt krukväxter att välja på. 

På lördagen var det dags för bakmässan, och då kunde jag ta lite foton på kändisar ;) Bland annat den här trevlige mannen, Sébastien Boudet, från Dessertmästarna.  Rolig och härlig tycker jag han är! 

Vi fick också smaka på tårtan han gjorde, och den var" to die for..."

Här signerar han en bok som syrran köpte. Jag fick också med mig en av hans kokböcker hem, som verkar riktigt bra! 


Samt lite bakartiklar och så en goodiebag! 

Nu på eftermiddagen är det dags för våfflor, hemma hos systerdottern. Det är ju Vårfrudagen idag, och hemgjorda våfflor går ju inte av för hackor. Eller som vi brukar säga, alla älskar hembakat! 

2 kommentarer:

 1. Döttrar och barnbarn var också där under söndagen. Mille fick lära sig göra marsipanrosor, vilken lycka, han ska bli bagare när han blir stor! Idag ska jag baka nötkrokar till påsk, mors specialkakor som alla älskade... vilket ansvar jag har på mina axlar!

  Glad Påsk önskar jag dig!
  Kramar från Eva-mari

  SvaraRadera
 2. Verkar ha varit en givande resa till fastlandet! Men uttrycket att "alla älskar hembakat" stämmer inte riktigt. Inte jag! Kan bero på att jag inte dricker kaffe eller te, men å andra sidan om jag någon gång (vartannat år) ska äta nån bulle eller kaka då bör det vara hembakt - så du har nog rätt ändå!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...