onsdag 14 augusti 2019

En kärra kommer lastad med...

...blommor! Ja, vår stadsträdgårdsmästare är lite påhittig, hon hittar på nya saker varje år, det är hängmattor och diverse roliga saker. Något som har funnits i flera år är såna här skottkärror som är planterade med blommor. Meningen är att man får lov att köra iväg den dit man vill, och den som känner sig manad får gärna vattna och pyssla om dem! Den har aldrig hamnat utanför mitt hus, men häromdagen hittade jag den i alla fall på min morgonpromenad, inte jättelångt från mig. Såg ut att vara i fint skick, och det är ändå augusti, så den har väl varit i farten ett tag!  

Sista semesterdagen för mig, i morgon börjar jag jobba igen. Känns helt okej. Det har inte varit någon semester-semester direkt i år. Har rensat och donat här hemma (ja, förutom i trädgården då...) men ibland måste man göra sånt med. Men det är klart, jag har gått långa morgonpromenader med hunden, och sen långfrukost på det, ute på altanen, det är ju inte fel förstås.. Sånt kan man lätt vänja sig vid...😏

3 kommentarer:

 1. Vilken fiffig idé, så himla kul att den får vandra runt lite skottkärran :) Nä någon semester blev det inte, någon ledig dag hit o dit...hoppas hösten blir fin dock.
  Ha en glad vecka!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Ha Ha! Vilken grej! Coolt...Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Vilken kul idé, och framförallt kul att den är så fin fortfarande.
  Ha det gott /Marika

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...