fredag 1 januari 2010

Nyårskarameller!


Ett nytt år - och nu går vi mot ljusare tider, vilket märktes direkt i morse, eftersom snön var tillbaka...=) Eller i morse förresten, vi sov till klockan 10  hela familjen, till och med minstingen, som orkade vara uppe ända till tolvslaget!


Eftersom 1 januari är en (blommig) fredag passar jag på att visa några av mina vackra orkidéer som jag fått nu i jul och nyår. De står här nu som härliga nyårskarameller..=)
 
Det är inte utan att man börjar känna sig lite sugen på att ta bort julsakerna nu, och plocka in "våren".


Kanske skall satsa på accentfärgen plommon i vardagsrummet..?
Hur som helst, det är skönt att vi går mot ljusare tider.  Varje årstid har sin tjusning, men jag gillar den ljusare halvan av året bäst.

****************
2010 - vad skall det året bära med sig månne? Några nyårslöften har jag inte gett - har du det?

10 kommentarer:

 1. Så fina orkidéer du har! Jag vill alltid slänga ut julen direkt efter nyår - och så även i år. Så imorgon blir det till att slänga ut granen och välkomna våren.
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Så vackert med orkidéer!
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Så fina Orchideér du visar. Julen behåller jag gärna en tid till. Jag tycker att det blir så mörkt när alla stjärnor och ljusstakar plockas ner. FÖr att inte tala om belysnignarna i trädgården. Det är nog något jag skulle kunna tänka mig att satsa på i år, trädgårdsbelysning. Inga löften men förväntningar om ett gott år, förmodligen det bästa på väldigt länge =)

  SvaraRadera
 4. Nej inga allvarliga nyårslöften här, jag brukar ha samma varje år. Jag skall inte börja röka :-) skulle aldrig komma på tanken att göra det heller.
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Vackra orkidéer du har. Jag vill nästan slänga ut julen jag med. Det ska inte dröja. Inga nyårslöften alls har jag gett. Men borde lova att jag ska börja motionera mer o äta mindre för min vikt står på siffror som den aldrig nånsin förrut gjort, jo när jag väntade barn förresten :)God fortsättning. Kram

  SvaraRadera
 6. Beautiful arrangements. Happy bloom day and A VERY HAPPY NEW YEAR!!

  SvaraRadera
 7. Nä fasen, inga löften. Jag tycker man ska vara skärpt hela året.
  Jag har ingen aning om hur man hittar "nissarna" på TB. Jag har inte heller fått tillbaka mina gamla bilder däremot kan jag se alla gamla inlägg o där är ju alla bilder med.
  Ha en god fortsättning på 2010. /Knatten

  SvaraRadera
 8. Finfina orkidéer! Nyårslöften...? Nja, ska försöka äta lite sundare (och lite mindre) men det lovar jag flera gånger per år... ;-)

  SvaraRadera
 9. Härligt med orkidéer, och just nu är de prisvärda både i kruka och vas.
  Och vet du vad, vi har samma tapet, fast vår med påfåglar går i blått.
  God fortsätning& Trevlig Helg!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jaa visst har jag nyårslöften alltid. Tre stycken till och med. Eller snarare målsättningar..nåväl, just nu bakar jag baugetter som ska gräddas. Mums mums.
  Hihi.

  Kram Madeleine

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!