tisdag 12 januari 2010

Ordningen återställd del 2


Så var då granen också borta, och ordningen är därmed återställd till det vanliga. Det var den mest "barrfria" gran vi haft - och den var äkta trots att den faktiskt inte ser ut att vara det!

Den uppmärksamme ser att det ännu finns ett par amaryllisar, men det tycker jag är ok, den ena är dessutom i vas, så det ser inte alls juligt ut tycker jag.

Men trots all snö så är det ännu rätt mörkt, och man vill ännu tända massor av ljus på kvällarna. Det här fina ljusfatet är från Sia, och jag hittade den på rean på EM.
Igår sände jag iväg en beställning till Ikea. Ett skåp till teven på övervåningen, så äntligen alla sladdar och apparater kan gömmas, och framförallt - två fåtöljer till vardagsrummet! Skall bli roligt att få till det där sista i vardagsrummet!

5 kommentarer:

  1. Visst känns det skönt när julgranen är borta! Jag tog bort min i söndags och det kändes sååå bra! / Irene

    SvaraRadera
  2. Lika roligt och fint som det är att klä granen till jul lika fint blir när man kastar ut den efter jul...men... min stor dock fortfarande kvar,allt annat är borta men inte granen har ju på mig till imorgon.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Det är skönt när allt är borta. Men man brukar alltid hitta nåt nånstans som man glömt att ta bort. Kram

    SvaraRadera
  4. Det blir så ljust och fint när julsakerna är borta och ändå var det så mysigt när de kom fram.
    Tjugonde Knut idag och än står granen grön och grann i stugan. Får se om det åker ut idag, hos oss brukar vi nämligen dansa ut julen och det har vi inte gjort ännu.

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Hemma hos mig är julen också borta. Två stjärnor i fönstren är dock kvar liksom en vit amaryllis. =)
    Snart är våren här, jag längtar!!

    Kram Madeleine

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!