torsdag 4 mars 2010

"Köpe och köpe"

"Jag hör aldrig annet..." som Emils pappa Anton sa. Köpte jag inte nya fåtöljer nyligen..? Köpte jag inte en ny kamera också för någon vecka sen?
Nu var det dags igen...en ny mobil har fått komma hem till lilla mig....=)
Det var väl i och för sig på tiden, min gamla var verkligen gammal i mobilår räknat, det är snart 8 år sen jag köpte den. Den här nya kan både spela musik och ta kort, vilket verkar vara vardagsmat för de flesta. Men jag är inte så teknisk, så det lär ju ta tid innan jag lär mig finesserna. Man kunde visst höja och sänka volymen genom att höja/sänka armen ... öh ... så ser ni någon som viftar vilt med armarna så kan det va jag.... Man kan till och med kolla på internet (har redan varit inne på  min blogg och den fanns där med, inne i telefonen, fatta...!) Ja, den går att ringa med, det har jag kollat...=)
Mer shopping; idag har jag varit på bokrea också, hittade tyvärr inte så många inspirerande trädgårdsböcker, det blev bara en "Prismas stora bok om Den lilla trädgården" Vet inte om min trädgård går in under lilla men det verkade vara en hel del inspirerande bilder och tips. Förutom ett par skönlitterära böcker så blev det även Per Mobergs kokbok. Jag är egentligen inget fan av kokböcker, men jag gillar honom på teve och den verkade personligt skriven.
Slutligen måste jag berätta att jag har fått en award, av Susanne med bloggen Mellan himmel och jord. Tack gulliga du!

5 kommentarer:

 1. Vilken mobil blev det?
  Suck orkar inte ta tag i den biten....
  Kram Namnen

  SvaraRadera
 2. Hmmm... de där orden känner jag igen men så länge vi tjänar våra pengar, vi betalar och har alltid betalat vårat räkningar då tycker jag oxå att vi kan handla vad vi vill om vi anser oss ha råd till. Grattis till den nya mobilen!! Vad det gäller Per Moberg så är han min favorit, jag gillar has personlighet, har kokboken, den är bra.
  Ha en bra fredag
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Vad kul med en ny mobil.. Skulle jag också behöva investera i snart.... Har tappat den gamla i golvet så många gånger att halva skärmen blivit randig!
  Lite svårt o läsa SMSen ;-)
  Grattis till den fina awarden.
  Vilken mysig katt du har.... Sätter sig nog i respekt hos de flesta!
  Ha´t himla gôrgôtt i solen
  Nina

  SvaraRadera
 4. Morbergs kokbok skulle jag också vilja ha. Han är rolig att titta på :) Alltid kul att handla nåt nytt. Du får en liten awards hos mig också. Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...