Är man riktigt lat nån gång - och det är man ju - och ändå sugen på nåt smarrigt till fikat - och det är man ju titt som tätt - så finns det nåt som är ännu enklare än äppelpaj. Skär bara äpplen i bitar och stek tillsammans med råsocker och havregryn i smör....och så serverar man detta till glass. Snabbt och gott!
Oj, så smidigt det lät - och gott! Ska testas, för lat är jag ofta;-)
SvaraRadera/Anette
Åå det lät gott, det ska jag prova. Tack för tipset.
SvaraRaderaKram
Låter vansinnigt gott och är tydligen väldigt enkelt. Men har man gallsten så faller äpplen genast bort och är man tjock faller smöret, fast tänka på det kan man ju.....
SvaraRaderaDet hade suttit som en smäck jag som har en vecka med "magsäcksförminskningsdiet" dvs jag dricker bara den här veckan, men nästa, då.....
SvaraRaderaAgneta kram
Det låter riktigt snabbt och enkelt!
SvaraRaderaJa lat vill jag vara ofta så det receptet ska jag testa, låter jättesmarrigt:)
SvaraRaderaKram
Åh det passsar en misslyckad bakerska som mig de. Tack föt tipset och dessutom ser de ju gott ut. Kanske kan få till de jag me...
SvaraRaderaKram Lisa
Mmmm det låter gott.Måste testa.
SvaraRaderaKramiz vännen
Såg ditt bloggnamn i Hemlängtans blogglista och tyckte det lät så fint med Rosor och Ruiner. Fin blogg med härliga äppelrecept!
SvaraRadera