Näst efter julafton är väl ändå semmeldagen den bästa ;) Nej, jag skojar bara, men visst är det väl gott med semlor... mumma! Det finns ju så många sorter nu för tiden, semmelkladdkaka, rulltårtesemla, prinsesstårtesemla, cupcakesemla, semmelwrap... Det är ju inte för inte som alla bakverk skall provas i semmelform, helt enkelt för att semlan ju är så fantastisk! Säkert goda allihop (har inte provat alla) men jag håller nog ändå på klassikern. En hembakad bulle med vispad grädde och mandelmassa... mmmm!
Håller med dig, den klassiska hembakta är nog den bästa. Ska se om jag orkar sno ihop några idag. Kraaam Pia
SvaraRaderaSitter som en smäck med en semla när det är snö/blask/regn ute...en trädgårdsbok och så en semla, inte mycket som slår det :)
SvaraRaderaKram från Titti
Oh this looks so very delicious ... and home made is always the best.
SvaraRaderaHappy happy days and hugs
Elisabeth
En klassiker är ju inte för inte en klassiker :) Tänk jag har inte ätit en enda varken semla-wanna-be eller klassisk den här säsongen. Din ser helt perfekt ut och dessutom hemmagjord.
SvaraRaderaKram, Carina
Buonissimo
SvaraRadera