måndag 28 oktober 2019

Sista veckan på landet

Oktober går mot sitt slut, så även min vistelse här i Gnisvärd. En vecka kvar innan jag blir stadsbo igen. 


Alltså, oktober, hur fin är inte den månaden? Vilka färger! Det är ju nästan så att oktober har seglat upp och blivit en favoritmånad! Så skön och avslappnad på nåt sätt, och ännu relativt ljumt och skönt, i alla fall har det varit det i år. Även om månaden har bjudit på en hel del regn, och dimma. Men ändå, när väl solen kikar fram så lyser det ju i naturen! 

5 kommentarer:

 1. Tidigare hade jag nog hållit med dig om att oktober var en skön månad, men inte i år..... Det har varit alldeles för tidig höst med massor med regn och trist väder. Men det kanske var den trista och ovanligt kalla september som gjort att jag känner så!?
  Jag ser verkligen fram mot att få se och läsa lite om dit nya boende, så jag hoppas verkligen att du fortsätter med din blogg!!!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 2. Förstår att du längtar till ditt nya liv!

  Ha det så bra till dess.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Oktober var ljuvlig! Nu är alla löven borta och isande vindar råder, det gick fort...Bara att gilla läget. Hoppas allt är väl med dig och jag önskar dig en glad onsdag :)
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Oktober brukar vara en av de finaste månaderna men här har den varit ovanligt blek det här året. Men det berodde på några nätter med många minusgrader som kom i början av månaden och fick många blad att gå direkt från grönt till brunsvart. Men visst har det funnits en del färg.
  Lycka nu till med flytten till ditt nya boende. Jag hoppas att du fortsätter att blogga, det är så trevligt med dina inlägg. Men jag förstår om du kommer att ha mycket omkring dig nu.

  Lycka till och ha det nu så bra!
  Kram Anita

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!