onsdag 13 januari 2010

Fynd!

Ljusfat kan man inte få för många av va? Hoppas inte det...hittade två gamla fat på Röda Korset igår, som jag bara inte kunde låta bli, ett runt tallriksstort i nysilver och ett lite mindre ovalt. Endast 10 kronor styck! Sen hittade jag  fyra små portionsformar också, i olika pastellfärger, även de 10 kronor styck. Men väl framme i kassan så fick jag veta att det var 50 % på allt husgeråd, så allt som allt fick jag punga ut med 30 kr...jaja skall man ha nåt så kostar det..=)

5 kommentarer:

 1. fynda är ju bara så roligt. Det värsta med mig är att ibland när jag fyndar så tycker jag att jag har "tjänat" och så vips så gör jag av med lite till...

  Vilken snygging till snögubbe. Min snögumma - Lotta - ser lite hängig ut, mössan har frusit fast och armarna har ramlat av... Men hon har varit hos oss jätte länge nu så jag kommer sakna henne när hon flyttar till kallare breddgrader.

  SvaraRadera
 2. Alltid kul att fynda . Det drar allt i min loppis tarm nu men jag ska försöka hålla mig till slutet på månaden. Fina fynd du gjort. Söt heter du gjort. Kram

  SvaraRadera
 3. Visst blir man glad att göra fynd och är det sedan 50% oxå, då kan det ju bara inte bli bättre. Portionsskålarna gillar jag skarpt, snygga så även ljusfaten.
  Ha en bra dag
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Det var då verkligen inga dåliga fynd du gjorde!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...