måndag 18 januari 2010

Helgen - hur det gick...• Sy soffkuddar av tyget jag köpte innan jul. Klart! Och som vanligt hade jag sällskap...tydligen blev de sköna också.
• Göra i ordning tavelväggen i trappan upp till övervåningen. Nu går vi raskt vidare i listan.
• Åka till Linds Handelsträdgård och köpa tre krukväxter men bara betala för två Ja, förstås, det kunde jag ju inte missa...=) Det blev till och med köp sex och bara betala för fyra!!
• Gå en promenad i vintervädret. Gälls det att jag gick upp till affären..? nehej, tänkte väl det..
• Sortera upp alla trädgårds- och heminredningstidningar som ligger typ överallt. Klart, äntligen! Slängde till och med en del, även fast det sved i hjärtat. Varför har jag så svårt att slänga såna tidningar..? Och my god va många det har blivit med åren...Hur gör ni andra, slänger ni trädgårds- och inredningstidningar? Jag läser dem faktiskt om och om igen, så lite förlåten är jag väl, men nån måtta borde det ju va ändå.

Jag har fått en Award - av Susanne med bloggen Mellan himmel och jord
Tack - vad gullig du är! Med awarden följer en uppmaning, att jag skall avslöja 7 sanningar om mig som ni inte har någon aning om...vojne vojne, vad finns det att avslöja om mig, jag som är så vanlig... Gamla bloggläsare  har ju fått höra sanningar om mig förut, så det måste bli något nytt. Nej, det får bli något i morgon, det måste jag fundera över...
to be continued...

7 kommentarer:

 1. Bra att du betat av lite på listan. Jo, jag känner igen det där tidningsproblemet och numera har jag blivit duktigare på att slänga. Inredningstidningar hänger med ett år om det är inte något alldeles speciellt i dom. Då sparas dom. Trädgårdstidningar likaså (och det sparar fler av dom ;-))
  Oj, vad det ser konstigt ut i ditt kommentarsfält, får väl se hur det här blir......../kram Anette

  SvaraRadera
 2. Vad bra! Det blev ju alldeles normalt......

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du har varit i helgen 3 punkter av 5, inte illa och kuddarna blev jättesnygga och du köpte ordentligt med blommor, det bra, när man handlar kan man lika gärna göra det ordentligt. Förresten vem kan motstå 2 blommor utan att behöva betala.
  Nu väntar jag (o)tåligt och med spänning på dina avslöjanden.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Fina o GOA kuddar ser det ut i alla fal
  Väntar på dina avslöjande??
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 5. Kuddarna ser ju ut ha blivit godkända iaf =) Trädgårdstidningar kastar jag aldrig! De sorteras upp i förvaringsboxar från IKEA när högarna blir förstora för bokhyllan de hamnar i först. Har gott sällskap eftersom maken inte heller kastar sina hobby-tidningar. Men jag plockar faktiskt fram dem emmelanåt och ögnar igenom efter lite "nya" tips.

  SvaraRadera
 6. Nej kastar inte trädgårdstidningar läser dem om och om igen,,inredningstidningar brukar jag rensa ut och ge till min sommarstugevännina, hon är från Kiel och älskar svenska tidningar,,hon lånar mina tr tidningar men dom får jag alltid tillbaka. .
  Mysiga kuddar du sydde,.Tycker du varit flitig med din lista,,borde med göra listor så jag får ändan ur vagnen och gör vad jag ska,,är lite hopplös med det ibland.
  Ha ett gott=)Monica

  SvaraRadera
 7. Hi Hi katter de vill alltid vara med. Ser ju ut som de är sköna....Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...