söndag 15 januari 2012

Tulpanens dag!

Idag är det tulpanens dag, och igår köpte jag min första bukett. Igår var vi också på julgransplundring, hos syrran, så nu är julen riktigt utdansad och vi kan gå mot vår och ljusare tider!

Lite ironiskt dock så kom även snön den här helgen - riktigt busväder har vi haft, snö, storm och hagel...*burr* Så samtidigt som jag plockar in våren inomhus så ändrar sig vädret från höst till vinter utomhus...hm, är inte tiden ur led så säg!

8 kommentarer:

 1. Vad fint.....i år har jag totalt glömmt bort tulpanens dag :-(

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Bildene dine av tulipanene i den vasen ser kjempefine ut!

  Så koselig at dere har en egen dag for tulipaner. Da skal jeg jammen kjøpe en bukett selv, jeg også!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Visst är det fint med tulpaner. till min glädje fick jag en bukett av en av gästerna i fredags kväll. Tyvärr är det dock väldans ruggigt väder - och jag som trodde vi skulle slippa vinter i år! *fniss*

  SvaraRadera
 4. Och här är det vårlikt ute, lite sol har vi haft och flera plusgrader. Och nu har vi faktiskt en sån där vidunderligt vacker solnedgång var den nu kom ifrån....
  Tack för att du kan kommentera och tack för att du är en, förutom mig, som klarar dig utan facebook. Mail och blogg känns tillräckligt liksom.
  Agneta kram
  Vilka fantastiskt vackra tulpaner!

  SvaraRadera
 5. fint med tulpaner men jag inte köpt några till i dag
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 6. Ja det är hemskt hur man kan "misshandla" sin kropp så... usch... ja det är verkligen dags nu. Så känns det. Tack för dina ord ♥
  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Åh va dåligt jag är på att hålla reda på de olika dagarna, men jag firar tulpanen ändå med en massa buketter här hemma.
  Ha en fin start på veckan!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Såg att flera har bloggat om tulpanens dag...visste inte ens att den fanns ;o) Men nu finns det tulpaner hos mig också...att njuta av nu under min lediga vecka.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...