onsdag 25 september 2019

Huset

Tack för fina kommentarer i mitt förra inlägg! Det värmer skall ni veta! Och jag tänker inte sluta blogga, vet bara inte om det blir här eller om det blir i en ny blogg. Men innan jag lämnar nyckeln ifrån mig vill jag visa några av mäklarbilderna, mest som minne till mig själv kanske 😙 
Mitt älskade hus. Inte är du speciellt vacker med din gula plåtfasad... men det är ju insidan som räknas, eller hur... 😏 Tycker väl att en del av bilderna har lite konstiga proportioner, men det blir väl så med vidvinkelkamera kanske. Nåväl, så här välstädat och piffat har väl aldrig huset varit samtidigt... (puh, vilket jobb det var...😵)
















Ute gjordes ju förstås inte trädgården någon rättvisa, fotona togs ju i april. Men som tur är har ju jag "några"😏foton som jag tagit själv, sommartid, som mäklaren kunde komplettera med. 

Om nån är nyfiken på planlösningen så kommer den här. Inte helt korrekt men på ett ungefär. 



Hm, beskrivningen om min trädgård i deras broschyr var väl kanske att ta i...😅 Nåja, det är väl ett säljarknep förstås. Och ingen kunde ju kontrollera detta, för som sagt, det var i april och det mesta var ju vilande under jorden. 

Fotona här ovan är tagna av Visbymäklarna, som hjälpte oss att sälja vårt hus. 

6 kommentarer:

  1. Ser väldigt fint och fräscht ut, men så tråkigt att renovera för nån annan. Vilken överraskning de nya ägarna kommer att få när allt fint poppar upp i trädgården till nästa säsong.
    Bloggnamnet passar väl fint till både stor och liten trädgård, men det kan såklart vara en markering för en själv att börja på ny blogg med ny trädgård. Vi andra är bara glada att få hänga med. Allt gott och lycka till!
    /Anette

    SvaraRadera
  2. Ja vilket hästarbete ni har lagt ned. Jättefint var det. Åh JAG tycker att det känns vemodigt så jag kan bara föreställa mig hur du måste känna det. Men samtidigt blir det spännande att hänga med dig i ditt nya boende. Att starta om på nytt kan vara en oerhörd frihet och ett stort äventyr.

    SvaraRadera
  3. Vad fint och propert. Ja jag kan bara hålla med ovanstående. Ska bli roligt att följa dig i ditt nya boende. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  4. Allt har sin tid. Nu startar du om, tänk alla möjligheter du har framför dig!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  5. Vem vill inte köpa ert hem??! Såå mysigt och fint! Ska bli så spännande att följa dig till nytt boende och nya möjligheter...
    Ha en underbar dag!
    Höstkram Titti

    SvaraRadera
  6. Så snyggt - så jag tycker att mäklarnas ord var helt korrekta! Är dom nya ägarna intresserade av trädgård och kommer att underhålla den - eller utveckla den? Dom som köpte vårt hus lät ALLT vara orört i 10 år tills dom sålde. Den nya ägaren har inte heller gjort nåt och hyr dessutom ut det!?
    Hoppas verkligen att du fortsätter blogga!!!
    KRAM och TREVLIG HELG/Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!