måndag 4 november 2019

Mot stan igen...

Oups vad oktober gick fort! Inte klokt att jag bott här ute på landet i fem veckor! Och det har gått bättre än väntat, riktigt mysigt faktiskt. Att mina systrar bor i husen intill bidrar ju förstås till att det blivit så bra. Och de sköna omgivningarna, när jag har haft tid att njuta av dem! Något som jag har noterat som skiljer sig mot hur det är i stan, är att alla man möter hälsar glatt! Trevligt, eller hur! Ett litet hej kostar ju så lite, ja ingenting faktiskt om man tänker efter... 😙

I fredags fick jag nycklarna (eller fick och fick, de var sannerligen inte gratis...😝) till nya boendet, och nu i helgen har jag haft god hjälp av släkten, som hjälpt mig att flytta in alla mina saker till stan igen, som vi flyttade ut för en månad sen... Puh, vilket jobb, men så tacksam för all hjälp! 


Så nu tackar jag landet för denna tid, nu drar jag min väg, och blir stadsbo igen... Mot mitt nya liv alltså... 

6 kommentarer:

 1. Skönt att få komma i ordning i nya hemmet! Det blir lite väl mycket bärande, men så är det.
  Den första bilden är ju helt magisk i sina färger! Så vackert.
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Önskar dig all lycka i stan. Ska bli roligt att få kika in hos dig sedan när du kommit i ordning. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Åh å spännande! Ser fram emot att få se hur ditt nya boende ser ut - och få veta hur stor (liten) trädgården(balkongen) är och vad du ska göra med den.
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 4. Önskar dig all lycka! Det bli bra och att komma till stan och sätta igång med det nya...och alltid lika kul att kika in till dig :)
  Höstrusk på ön och jag gäspar stort...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Nu har du bott i ditt nya boende några dagar. Anar att du har väldigt mycket att stå i. Önskar dig varmt lycka till!

  Kram Anita

  PS! Älskar den översta bilden med de kraftfulla och mustiga färgerna

  SvaraRadera
 6. Mitt namn är Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
  eller viber +2349014523836

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...