fredag 19 februari 2010

Fredagkväll och veckan har varit bra!

Fredag och Katarina som bloggar om Blommig fredag frågar efter ögongodis. Eftersom jag inte varit hemma sen i går morse, så har det inte blivit någon ny tulpanbukett eller något annat att vila ögonen på.
Jag visar istället några bilder från förra våren. Ögongodis som vi har att se fram emot alltså.
Tulpaner förstås, och violer!
Något som kanske inte är så vackert på bild, men som är magiskt ute i rabatten, är när ormbunkarna börjar röra på sig....
Godis kanske mest för näsan, för luktolvonet doftar starkt!
Något verkligt ögongodis är ju löjtnantshjärtanen! Så fulländade, som små konstverk! Ja, vi har mycket att se fram emot när väl våren kommer.
***********************************
Är om möjligt ännu tröttare den här fredagkvällen, än förra. Vi har varit ute på Fårö med jobbet i två dagar. Planeringsdagar heter det, och visst har vi jobbat, men mest trevligt har det varit. Har förmånen att få jobba med så goa människor! God mat, fin miljö, och fest i går kväll gjorde inte saken sämre! Ikväll blir det Let´s Dance, undrar om jag orkar hålla mig vaken till utröstningen...=)
Trevlig helg!

9 kommentarer:

Susie på Stjärnarve... sa...

Ja du, det är väl stor risk att det dröjer ett bra tag till innan man får se såna här fina växter live. Alltså med tanke på snöovädret som ska komma inatt!

Bea sa...

Mums...det var riktig ögongodis! Urnan med de blå Penseérna var så söta!Tror att vi är många som längtar!
Trevligt veckoslut! / Bea

Lena/isklockan sa...

Härliga bilder. Och den sista är ju en riktig favorit för mig. Kram

Lillebeth sa...

Sköna o trösterika bilder. Ha det gott!

Angel.Pearls sa...

Härliga vårlika bilder! Ha en fin helg//Eva

Knatten sa...

Tur vi får se dina bilder för det verkar dröja länge innan vi får se sånt där. Ormbunken är som du säger, läcker när man ser att den kommer. /Knatten

MariaKF sa...

Vilsamma bilder att titta på. När jag tittar ut tvivlar jag starkt på att det kommer att bli andra färger i min trädgård....

Katarina sa...

Den som väntar på något gott, heter det ju. och vänta lär vi får göra.
_Tack för ögongodiset - det smakade!

Anonym sa...

Så härligt det är att titta på dina bilder är så trött nu på detta evinnerliga snöande och blåsande. Förhoppningsvis kanske vi om 1-2 månader har så fint i våra krukor.
Ha en bra söndag
Kram Susanne