tisdag 16 februari 2010

mmm...semmeldagen!

Även fast det bara var jag och lilltjejen hemma på eftermiddagen fick det bli semlor till kaffet, för idag bara måste man ha en semla, eller hur!

Flera undrade efter förra inlägget vad det var för kamera jag köpt. Jo, det blev en Nikon D3000. Alltså en kamera för nybörjare, om man får tro Netonets guide, vilket passar mig bra alltså! Men lite proffsig känns den allt, den är tung och klickar så där "gott" =)

Men nu var det inte vid Netonet jag köpte den, utan i en affär i stan. Men på tal om Netonet så fick vi en fraktsedel idag, så att vi kan sända in vår teve på lagning igen....den gick sönder för 10 dar sen, vid 1:a delfinalen i Melodifestivalen, efter ca 3 timmars användande, efter förra lagningen... Jag sände ett mejl till dem direkt, och först i morgon kan jag alltså få iväg den. Sen tar det väl 14 dar igen innan vi får tillbaka den. Kul så här i OS-tider...not.

7 kommentarer:

 1. Visst skall man ha en semla idag, slängde ihop en deg och bakade några idag och skall jag vara ärlig så har jag ätit 2st :-)).Ha en bra kväll
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Har ätit semlor tidigare, men det blev ingen idag. SYND om mej snyft
  Får njuta av bild på din.
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 3. Ja semlor måste vi ju ha idag:) Har också ätit.Tråkigt med TV:n. Kram

  SvaraRadera
 4. Semle-dagen passerade obemärkt förbi hemma hos oss, passade mig utmärkt eftersom jag inte har "förstånd" att uppskatta semlor =) Men vilken dålig sevice de verkar ha på Netonet!

  SvaraRadera
 5. Semlan vet du vad jag tycker om så jag behöver väl inte kommentera den. (Jag säger bara lite tyst "mums").
  Men jag säger "skit" för elektronik o sån service. Dom kunde lika gärna ge dej en ny. /Knatten

  SvaraRadera
 6. Vilken semla - den ser helt perfekt läcker ut!

  Jag missade semlorna på fettisdagen, trots att vi värmde upp med flertalet helgen innan. Men vi tar igen oss denna helg för imorgon slår vi på stort!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. I dag först skall vi ha semlor, dina såg verkligen läckra ut

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...