lördag 3 juli 2010

Ett smultronställe...


 
 

Ekstakusten i går kväll...en ljuvlig kväll, stilla och varm. Det här är en plats vi gärna återkommer till, flera gånger varje sommar!

11 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Här håller värmen i sig hoppas den gör det hos dig med.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, så vackert! Men var är alla turister? Håller de till på andra ställen kanske. Ha det så skönt i sommarvärmen. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Näää... nu måste jag få komma iväg till havet! Längtan är stor och avståndet kort men trots det så har jag inte varit där en endaste gång i år.

  SvaraRadera
 4. O vad jag älskar såna platser. Var faktiskt o BADA vid Blekingekusten igår, men att njuta kvällar o morgnar vid havet -- det är några år sen. Njuter av dina bilder.
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 5. Ekstakusten är så fin,utsikten mot Karlsöarna är magnifik.Iår har vi tänkt åka ut till Stora Karlsö.tänk så många fina ställen det finns.Turistfällorna tar man första veckan,sen upptäcker man de riktigt fina platserna.
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt vackert, förstår att det är ett favoritställe! Det är något speciellt med havet! Underbart vackra bilder!
  Jag ser att jag missat flera inlägg, så nu har jag tagit en rundvandring i din vackra trädgård! Du har så sagolikt ljuvliga pioner, så vackra! Mycket fint som blommar i rabatterna!
  Ha det gott i sommarvärmen!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 7. Vad otroligt vackert.kan förstå att det är ditt favoritställe.Önskar dej en skön dag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 8. Det är klart Ekstakusten är favoritställe - man bor ju i Eksta!
  Idag tog vi en tur ner till Valve för att kolla badläget inför kommande dagar. Kan ju inte bada ämnnu för den ihållande förkylningen. Det var MASSOR av folk där, men inte en kotte badade - dom b ara SOLBADADE!? Vad är det för konstigt med folk nu för tiden? Är det nån gång nån som badar så är det barn eller vi gamlingar. Underligt!

  SvaraRadera
 9. Så vackert. Och vilka vackra foton du tar. Fulla av liv. Kram

  SvaraRadera
 10. En dröm för alla i inlandet, nu när det är så varmt.
  Som tur är har vi ju havet här utanför också.
  Jättevackra bilder du tagit!
  Elisabeth

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...