måndag 6 september 2010

Pionstrul...

 


Pioner är, som ni kanske vet, en av mina favoriter, och av favoriter vill man ha fler! I går kväll skulle jag göra slag i saken, och beställa på nätet. Jag hittade massor av läckra pioner vid Önskebrunnen. Eftersom det inte fanns så många bilder på deras hemsida så googlade jag på alla sorter och efter mycket övervägande bestämde jag mig för tre helt underbara sorter; Santa Fee, Sorbet och Edens Perfume.  

Sen gick det inte att skicka beställningen, hur jag än klickade! Så idag ringde jag upp och skulle beställa manuellt. Men då visar det sig att alla pioner dog för dem i våras..:o(  Suck, allt jobb och så blir det inga pioner! Lite sur blev jag att de inte kan uppdatera sin hemsida, men han var så där norrländskt trevlig så jag kunde inte bli arg på honom. Nåja, jag beställde lite annat, en ros; Stanwell Perpetual och en urläcker Hosta Dancing in the rain, och lite annat smått och gott, och det trodde han att det skulle finnas i lager.

 Nej, man kanske skall hålla sig till hemmaplan och sin egen växtbutik. Den här Alunroten "Silver Scrolls" kunde jag inte motstå, så den fick följa med hem häromdan.

7 kommentarer:

 1. Oj, det var inte kul, att bli snuvad på det vackra just vid målsnöret!
  Kanske du finner dom på ngn annan sida!?
  Alunroten är inte dum heller, vackert bladverk och dekorativ.
  Ha en bra vecka!/ Bea

  SvaraRadera
 2. Aj, då! Det där var ju inte kul precis. Men alunroten var ju hur snygg som helst:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Det var ju synd......ja, de kunde ju ha uppdaterat sin sida. Alunroten är jätte fin.Kramar

  SvaraRadera
 4. Stackare, jag vet ju själv hur det känns när man ÄNTLIGEN bestämt exakt vilka sorter man ska ha - och så får man inte dom! Neej, usch vad trist!!
  Tänk pioner är något som inte trivs i min trädgård. Har några stycken träd/buskpioner, men inga vanliga. Varje år när jag ser dom blomm a hos andrea så tänker jag att jkag ska köpa på mig några, men det har aldrig blivit av. Kanske beroende på att jag fick mitt lystmäte av dom när jag bodde i Stockholm - där vi hade perfekt pionjord och pionläge!

  SvaraRadera
 5. Glömde fråga vad den heter, den pionen du visar i inlägget. Så snygg....undrar om det är densamma som jag har. ?? Kram

  SvaraRadera
 6. Nej, vad tråkigt, jag har själv tänkt beställa där, men det har inte blivit av.

  Trots att vi norrlänningar kan vara sävliga och långsamma så är det inget som ursäktar att man inte uppdaterar när man dessutom har webbutik, det skapar ju bara irritation (och besvikelse).

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt det är, när det inte blir som man tänkt sig.....

  Visst är pioner ljuvliga, jag skulle vilja ha massor!

  Må så gott! Kram Therese

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...