fredag 24 september 2010

Välkommen höst!

Igår var det tydligen höstdagjämningen, vilket gått min näsa förbi. Men då är det bra att jag höstpyntat lite på trappan, så hösten känner sig välkommen!  
Fredag igen, och ikväll blir minstingen och jag ensamma hemma, de andra roar sig på annat håll. Så vad festar vi då på så här på tu man hand då? Jo, vi tar en Felix risgröt och delar på :o) Festligt va! Ja, både jag och lilltjejen gillar det och passar på nu när storasyrran är borta, för hon äter det inte! Och sen blir det soffan med popcorn och Idol! 
Idag kom jag hem med en stor låda från stan...gissa vad!

8 kommentarer:

 1. Fint du planterat. Kan det vara en Kitchen aid?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hmm ja vad det är vet jag inte,,,
  Visst är det mysigt med höstmys,( höstdagsjämningen missae jag med,,tiden går för fort ibland ),och att inte alla jämt är hemma så man kan äta sådant som bara en del gilar,,viåt tomatsoppa jag och storsonen,,det är bara vi som tycker det är urgott,,ha en go helg Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad fint du har fixat på trappen jättefint.Hösten är mysig när det går åt massa ljus.Bara älskar ljus.Åhhh vad gott när man kanske bara då som ni får äta det man gillar.Härligt.Ja kan det vara det jag önskar mej kanske ???????En Kitchen aid.Nu blev jag nyfiken hoppas vi får veta va det var i morron.Hahahah.Ha en skön kväll Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Hrmpf, jag skulle först gratulera till leveransen av lökar och knölar:) Men nu ser jag att den där lådan nog innehåller något helt annat:) Härligt!

  Mysigt på trappen och gott med höst, trots allt!

  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 5. Fint och "höstig" på trappan!
  Risgröt, popcorn och idol, helt ok!

  SvaraRadera
 6. Vad snyggt höstfint!! Jag tänkte att det var en drake först kite kunde det bli, men tror du nog blir gladare av kitchen aid förslaget....! Hoppas gröten smakade gott. Jag kunde faktiskt när jag är ensam här idag koka mannagrynsgröt. Det tycker jag är väldigt gott! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 7. Risgröt.......nej det hoppade vi över;-) Här blev det flygande Jakob och fredagsmys med småkillarna. De är fenomenala med att fixa med ljus och tilltugg de två. Häromkvällen bakade de sockerkaka också. Den kan nog bli bra makar en dag;-)
  Ha en fin helg. /Anette

  SvaraRadera
 8. Så snyggt på trappan och inbjudande. Nu är det faktiskt det enda nöjet kvar för i år med skapande av vackra höstkrukor :)
  Jag får lov att göra detsamma innan vintern slår till!
  Ha ett skönt veckosalut! /Bea

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!