lördag 29 januari 2011

Lördag!


Sovmorgon
Färska frallor
Handla
Äta godis
Hundpromenad
Fika
Mysa i soffan
Pläd
Katt i knät
Slumra till en stund

Tja, vad kan man mer begära av en januarilördag... Nu blir det lite mat och sen blir det väl tevesoffan igen, med Stjärnorna på Slottet...i morgon får jag väl ta tag och göra nåt nyttigt igen...eller inte. Det finns så många måsten, ibland är det skönt att göra ingenting!
★ ★ ★

Nu vill jag passa på att tacka för alla gulliga kommentarer jag får! Det är så kul att så många har lust att titta in hit - och flera nya följare har jag fått, välkommen hit Berit till exempel, som blev min femtioende följare! 

7 kommentarer:

 1. Låter som en helt perfekt lördag, så skönt att ta det lugnt när man är ledig! Ska snart fixa till en pizza som vi kan mumsa på i TV soffan ikväll!
  Ha en skön kväll!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 2. Det verkar vara en mysig dag o önskar dig en fortsatt mysig kväll. O vad den lilla krokusen sänder längtan till vår. Jag har helt hängt upp mig på detta. Får väl försöka att koppla av som du-- det är ju trots allt ngn månad kvar innan man kan må gott i trädg.
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 3. Ja måsten finns det många, och annat skoj man vill hinna med! Vila är nog så viktigt.

  Ha en mysig kväll!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Härlig lördag har en liknande själv denna helg//Britt

  SvaraRadera
 5. Härlig dag, skall också sjunka ner i soffan och titta lite på dumburken en stund:)
  //Camilla

  SvaraRadera
 6. Det låter härligt!
  Själv har jag tröstat mig med en ensam TV-kväll - och många skratt framför Stjärnorna på Slottet - för min gubbe fick kräksjukan inatt och sov inte en blund. Han är dock redan bättre, men helt slut och har sovat hela dagen och kvällen. Typiskt när han äntligen var frisk efter förkylningen!

  SvaraRadera
 7. Hoppas söndagen blir lika mysig :)
  Kram till dig!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!