torsdag 6 januari 2011

Och så var glada julen slut!

I går hade vi julgransplundring, och idag åkte granen ut, och julsakerna förpassades ner i sina lådor. Som vanligt är det med blandade känslor, det är allt lite "sorgligt" på nåt sätt samtidigt som det är skönt att allt återgår till det normala! Och framförallt är det skönt att det går mot ljusare tider!


Några hyacinter i en vas får spegla övergången mellan julen och våren, som väl är på gång...? Åtminstone börjar ju vårterminen på måndag! Vädermässigt ser den tyvärr ut att vänta på sig, idag har det snöat hela dan.

5 kommentarer:

 1. A successful combination, very feminine and clean

  SvaraRadera
 2. Alltid med samma förväntan på julen, granen och allt pyntet under adventstid och precis samma känsla varenda gång när julen skall städas undan - våren, våren...!
  Men, vi får ljusare dagar och det ger onekligen mer energi :)
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det är skönt att få plocka bort julsakerna. Jag är ingen "julmänniska" men däremot älskar jag adventstiden. Då myser jag.
  Hoppas du får en fin helg! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Bara granen har åkt ut,övrigt sparar jag till nästa vecka.
  kram på dej

  SvaraRadera
 5. Det är bara o hoppas att det hjälper att längta.. Snön fylls ju bara på dag för dag. Det hade faktiskt varit bra med lite regn o TÖ - här i villakvarteren har vi ingenstans att göra av snömängderna o idag var den dessutom TUNG. Nej tacka vet jag vår Ljusare är det iaf. och man får ställa tillbaka tiduren-- det är alltid ngt.
  Längtanskramar på Dej Ninne

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...