söndag 29 maj 2011

Blommor i mängd!Nu blommar det i lite överallt, både ute och inne. Fest i går och Mors dag idag, gör att huset fyllts med härliga blommor, både buketter o uteblommor, bland annat en liten hemsådd lobelia, hoppas jag klarar den bara, jag brukar ha lite otur (eller vad man nu skall kalla det..hm) med såna som inte vill torka ut.


...och så lite choklad till lilla mig idag på Mors dag. Och nu stökas det i köket, jag skall slippa laga maten i dag!! (tro nu inte att maken är inblandad *ler*, nej det är hans son och dotterdotter som är här på besök, och så våra två tjejer förstås!)

...och förstås går våra tankar idag, till våra mammor som inte längre finns ibland oss

8 kommentarer:

 1. Måste dofta underbart hos dej..det var Birgitta vävare som gav mej tipset om kommentarer..gu va gått att kunna hjälpa varandra..ha det..Maria

  SvaraRadera
 2. Men snälla nån så många fina blommor, men det är du värd, men det är gulligt att man verkligen får blommor också! Jättefina buketter!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Så mycket fina blommor!!!Det är så härligt när det blommar överallt! Så roligt att mannen din har kommit hem, hälsa;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Oh så många fina blommor,härligt o få köra ner näsan o bara lukta.

  Ha det gott vännen.
  Kramiz

  SvaraRadera
 5. Så mange nydelige blomster du har:-)! Denne tiden må man bare nyte:-D

  SvaraRadera
 6. Så mycket fina blommor. Ser på din blogg att din första katt hette Signe, precis som min mamma. Ja, saknaden är stor. Jag kommer på mig själv ibland, att jag vill ringa till henne.....
  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Skönt ändå med mannen hemma igen. Det händer så mycket i Afganistan, usch... Njut nu av försommaren och varann.
  Jag älskar pioner men här får jag vänta på min pionprakt, jag har 12 stycken, just nu blommar dillpionen med en! blomma!

  Ha det så bra.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 8. Va!Lagade inte maken maten!! Det gjorde min - pannkakor;-D ("nu ser du hur vi har det när du jobbar" sa barnen - "vi får alltid pannkakor!")
  Härligt med blommor! Kan man nånsing har för mycket. /kram Anette

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...