fredag 13 maj 2011

Fredagen den 13:e...

...och det är väl därför det varit sånt problem med bloggen antar jag. Inlägget jag gjorde igår är försvunnet, men jag läste att de jobbar på att få tillbaka alla inlägg och kommentarer. Hoppas det ordnar sig. Jag gjorde ett inlägg igår strax innan 20-tiden, sen såg jag nåt teveprogram och gick sen in en snabbis för att kolla, sådär i förbifarten ni vet :o) Och där fanns inte mindre än 7 goa kommentarer på mitt senaste inlägg. På bara en timme! Ni är för gulliga, det värmde verkligen! Jag är så glad för alla jag har "lärt känna" här i bloggvärlden.


Förutom bloggproblem har det inte varit någon otursdag idag, tvärtom. Jag har ju väntat länge på mina köksgardiner, som jag beställde från Gårdsromantik.se, i början av april tror jag. Så igår kväll sände jag iväg ett lite undrande mejl dit, där jag ifrågasatte dröjsmålet. Idag fick jag svar att hon skulle kolla upp det, eftersom hon sänt gardinerna för länge sen. En stund senare kommer ett sms från DHL att ett paket finns att hämta! Jippie! Så nu sitter dom redan uppe, på nyputsade fönstrar! Nu skall jag snart fota lite i köket så ni får lite helhetsbilder.
Kram och trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Vännen min!
  Jag läste ditt inlägg igår,men kunde aldrig lämna en kommentar...
  Din Mamma var SÅ fin och jag FÖRSTÅR hur mycket du saknar henne!!
  Tur att du o jag har varann i dessa tider!!
  Varmaste kramen från Namnen (som kommer förbi o hämtar sin duk snart...)

  SvaraRadera
 2. Man blir ju lite frusterad när bloggen inte fungerar. Först trodde jag att det var min dator det var fel på, men sen kom ju meddelandet och jag såg att andras inlägg också var borta.
  Fredag 13.e dessutom. Nu är allt lugnt igen. Jag fick lite annat gjort istället, och jag är nyfiken nu på att se ditt nya kök.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Igår var det verkligen frustrerande på blogger, inget att läsa, kunde inte ens skapa egna inlägg =( Men som väl är funkar det ju idag igen =P
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ser framemot o få se gardinerna du köpt från Gårdsromantik,hon har så mycket fint.Köpte linnefärgade i julas av henne,de var så fina.
  Visst växer det så det knakar nu,en ljuvlig tid.
  Ha det så gott på härliga Gotland,längtar dit har sen semester iår så det är 10veckor kar tills vi åker till Burgsvik.
  Kramiz vännen

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...