fredag 17 juni 2011

Duchesse de nemoursSom en gräddvit bakelse ståtar den i rabatten!


Den drar mot lite gult vilket gör sig bra bland den limegula daggkåpan.Den är inne på sin andra säsong och i år bjuder den på två blommor. Man kan inte ha bråttom när man odlar pioner, att få till en rejäl "buske" tar ibland många år. Men det är en skönhet värd att vänta på, och man kan ju plantera annat bredvid "så länge" som sen kanske får flytta på sig lite.  

******
Semester - smakar på ordet... känns bra... jag slutade 12.00  men kom från jobbet 13.30. Känner mig ännu inte riktigt ledig, men om någon dag har jag nog varvat ner. Vädret är minst sagt omväxlande, regn och sol om vartannat. Men det är väl så den svenska sommaren är!

5 kommentarer:

 1. Neej, nu får det vara nog! Jag MÅSTE skaffa mig en pionrabatt!!
  TREVLIG HELG och SEMESTER!
  Susie

  SvaraRadera
 2. ...Säger bara PIONER...Å bara älskar dom...mamma hade sån förkärlek till dom som jag kommer så väl ihåg! Tack för tipset ska minsann försöka komma ihåg namnet o köpa en sån pion! Ha en go kväll Kramis Gunilla ♥

  SvaraRadera
 3. Åååå så snygg. Jätte fin ihop med daggkåpan.

  Önskar dig en trevlig semester.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Härlig !
  Längesedan jag var här så jag bläddrade bakåt och såg dina fina heuchera..alunrot,,jag har med smalat på mig några ,,jag kan inte motstå dem,,tack för påminnelse om deras namn..
  härligt att följa dina blommor. Ditt valnötsträd var fint , hur får man det så buskigt tro?
  ha en go helg kram
  Monica

  SvaraRadera
 5. Så vacker<3 Duchesse de Nemours är min favorit,den doftar så väldigt god.Välkommen till min blog,mina pioner skulle slå ut om två veckor...?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...