måndag 11 juli 2011

Röda rosor och gulliga ungar!


Röda rosor från maken idag på vår 19-åriga bröllopsdag. Tänk, 19 år har gått sedan den där varma, svettiga, nervösa men underbara dagen då vi blev man och hustru!

Röd ros i trädgården som vi planterade för tre år sen, just på bröllopsdagen.

Söta lilltjejen frågade om hon fick plocka några blommor i trädgården. Sen överraskade hon oss med en bukett med hjärteband om.

Fikat på eftermiddan intogs på altanen under tak, med ett stilla sommaregn smattrande på taket. Vädret är inte riktigt med oss idag, vi som hade tänkt gå ut och äta en bit mat. Gulliga ungarna tyckte absolut att vi skulle gå ut ensamma - det blir ju mycket mer romantiskt då enligt 12-åringen som erbjöd sig själv att vara hemma som barnvakt för 7-åringen :o) - men skall man gå ut på sommaren så vill man just äta ute, eller hur? Så jag tror vi blir hemma med lite hämtmat istället och väntar med restaurangbesök till någon soligare kväll. Inte helt fel att ha en myskväll med sina gullungar heller, eller hur!

7 kommentarer:

 1. ...Då får jag gratulera till dom 19 åren som gått! Vad mysigt med hämtmat med barnen...inte dåligt av 12 åringen att erbjuda sej som barnvakt,hihihi...Kramis Gunilla

  SvaraRadera
 2. GRATTIS - det är alltid kul att höra att det finns fler par som håller ihop!
  Det regnar här med, men det har bara kommit 7 mm - jag vill ha mer!!
  Var inne på pionexperten.se efter tips av dig. Men oj, vilka fantastiska pioner det finns. Jag VISSTE redan innan att jag skulle bli biten av dom också, men jag får väl börja med några billiga och ser hur dom trivs.

  SvaraRadera
 3. Grattis. Det är så gott när många bröllopsdagar firas. Barn,blommor o god mat tillsammans-- är väl det bästa tänkbara...
  Ha det fortsatt gott KRam Ninne

  SvaraRadera
 4. Grattis!! Maken och jag firade 22 årig bröllopsdag för ett par veckor sedan...visst går åren fort! Man kan nästan inte förstå att det ens är möjligt...man minns ju den pirriga dagen som om den vore igår! Vi firade också tillsammans med vår yngsta dotter (de andra barnen har flyttat till egna bostäder), vi sa samma sak - vi kan gå ut tillsammans en annan gång!
  Kramar, Marita

  SvaraRadera
 5. Gratulerar till de lyckliga åren! Dom går fort, det gör dom.
  Hoppas ni fick lite god mat.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Grattis till era 19 år.Hoppas att det blev lite go mat.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 7. Grattis till era 19 år som man och hustru! Och grattis till goa ungar!
  Vi firade 25 för ett par veckor sedan och har fortfarande inte kommit iväg på den tilltänkta middagen på tu man hand. Minstingen hade studentbal på "våran" dag och det fick ju faktiskt gå före =)
  Kram gittan

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...