onsdag 17 augusti 2011

Nu är det (h)jul igen

Om fyra månader är vi mitt inne i julmånaden, och om tre månader bör man väl börja tänka på julklappar. Men idag, den 17 augusti damp det ner en massa material från jultidningsförlagen i brevlådan. Men hallå, kan vi inte få ha sommaren ifred åtminstone? Måste vi redan nu börja tänka på julklappar...?
Idag visar jag ett av mina loppisfynd från en av sommarens loppisrundor, ett gammalt vagnshjul som jag fick för en femtiolapp!

12 kommentarer:

 1. Ja, här har jultidningarna och Panda också kommit. Får se om Isa ska sälja nåt i år.

  Jätte fint hjul.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket fint hjul! Här har det tack och lov inte kommit några jultidningar ännu...men det är väl bara en tidsfråga... allt blir tidigare och tidigare känns det som. Man undrar varför vi stressar så, man är ju nästan trött på julen innan den börjat!
  Kram maria

  SvaraRadera
 3. Vilken tur du har haft,just ett sånt hjul letar jag efter.(Kanske tur att jag inte hade din adress när vi var i stan,då hade det kanske råkat hamna i vårt bagage)Fniss.
  Tycker oxå vi kan få ha sommar ett tag till,snart har vi vinter o kallt.

  Ha det gott vännen.

  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Fy f-n va arg jag blir!!
  Brevlådan full av jultidningskataloger och barnen har ändå SOMMARLOV!!
  Det fick bli ett argt mail till berörda förlag....väntar på svar (försvar!)
  Kram Namnen

  SvaraRadera
 5. Jaa det är ju inte klokt,mitt barnbarn hade fått hem idag oxå.barnen blir ju stressade över att dom MÅSTE ge sej ut direkt o sälja,herregud inte klokt!! Kramis Gunilla

  SvaraRadera
 6. Ja ibland är dom verkligen ute i god tid eller hur,haha..Lite trist att all ska tas ut i förtid tycker jag. ha de gott..

  Kra Lisa

  SvaraRadera
 7. Inte vill man tänka på julen än inte. Men ditt hjul var ett fynd, så vackert mot vita väggen!

  Ha en skön dag.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 8. Hellre ett hjul för trädgården,än tanken på jul!
  Vackert vagnshjul!
  Ha en fin dag! /Bea

  SvaraRadera
 9. JAG VÄGRAR ATT BÖRJA TÄNKA PÅ JUL REDAN NU!Får jag reklam från en firma om julen nui, då lovar jag att jag inte ska handla en enda grej från dom!!

  SvaraRadera
 10. Tack så mycket :)
  Nja, kommer blanda lite Tine K, med modernt och lite marockanskt. Men får se vad som blir :)
  Kraam

  SvaraRadera
 11. Vilket kap! Jultidningar vill man väl inte tänka på nu?! När jag var barn var jag glad om katalogerna damp ner i brevlådan på min födelsedag 22 sept. för då fanns ju hela släkten på plats, bara för mig att ta upp beställningarna =) Jag försöker hålla julen på avstånd även om det är svårt. Julsakerna är redan beställda till butiken och den första leveransen kom i veckan - även det är för tidigt!!!
  Kramelikram gittan

  SvaraRadera
 12. Jag kan knappast tro att jultidningsförlagen tjänar ett smack mer på att skicka ut de så här tidigt?! Min kille drog förstås ut samma dag som de kom, men folk vill inte höra ordet jul redan... så ungarna förlorar ju mer än det vinner. :(

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!