fredag 26 augusti 2011

Planteringshörnan

hm, ser ni nåt nytt här på bilden?

..ja, här har det blivit stenlagt!

Äntligen har stenarna lagda här vid planteringsbordet. Bordet snickrade jag ju ihop själv i våras, men stenarna var för tunga att ordna med själv, och jag påminde maken lite försynt häromdan, om att jag gärna ville ha hjälp med det här, gärna innan hans "sommarlov" var slut. Efter några timmars arbete ser det ut så här. Är själv nöjd, med sten framför bordet och runt hörnet till lilla boden där jag har "allsköns bråte" som hör till trädgården. Ja, som ni ser är det ännu en jordhög som skall forslas bort. Och så har jag tänkt fixa en liten hylla på väggen, som man kan ha lite grejer på.
Ha en fin fredag och trevlig helg!

9 kommentarer:

 1. Verkligen fint! Det blir genast så välordnat och snyggt när man får lägga lite stenplattor.
  Ha en jätteskön helg! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Snyggt det blev! Jag kan tro det är tungt jobb, för har själv lyft såna plattor och det var så man såg stjärnor, inget jag rekommenderar;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev med stenarna och framförallt praktiskt. Jag har ju blivit en älskare av sten i trädgården och nästa år ska det bli mer här hemma.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Oj, så snyggt det blev och så praktiskt!
  Jag är nog både hund- och kattmänniska, men vi kan inte ha katt här. Jag skulle oroa ihjäl mig på grund av landasvägen som går utanför. En del kör förbi som galningar ibland!

  SvaraRadera
 5. Men så fint de blev med stenarna och allt. Härligt gumman att ha nånstans att fiffa med jord och saker. Ha en skön helg..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Det blev så bra nu när stenen kompå plats. Mysigt, vackert och funktionellt...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 7. Tänk att ha en planteringshörna! Med sten under fötterna dessutom. Så praktiskt! Och ditt hemsnickrade planteringsbord är verkligen perfekt... så duktig du är! Ska försöka få till ett bord bakom lillstugan nästa år - fast det får bli en gammal bordskiva med bockben under.

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 8. Jättefint med stenläggningen verkligen! Och kul att ha snickrat ihop planteringsbordet själv. :)

  Ja jag har en väldigt noggrann sambo... och själv är jag också lite slarvig... ;) men man är ju ivrig ibland. .. :)

  Helig birma ja, när du säger det. Jättesöt :) Våra katter är en allergivänlig ras, för vi blev båda allergiska i vuxen ålder. Vi kan känna av dem litegrann, men det är mycket mycket värre med t.ex. bondkatter. Imorgon fyller missarna 1 år...

  Kram!

  Sanna

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!