söndag 9 oktober 2011

OktoberhelgHelgen går mot sitt slut och det har varit härligt väder - det kan man inte säga annat. Trots det fick jag inte riktigt "ändan ur vagnen" att ta mig ut i trädgården. Ambivalent gick jag här och skräpade - egentligen drog det mer att vara inomhus men samvetet gnagde... det var nästan så jag längtade till ruggiga dagar när man inte kan vara utomhus... inte var det lockande med något trädgårdsarbete heller - nog för att det skulle behövas för ogräset har ju tagit över totalt...men vem orkar bry sig i oktober?  Hur det var så tog jag mig i kragen och gick ut och började rensa och klippa ner perenner, något som jag faktiskt inte brukar göra utan det brukar få stå kvar över vintern. I alla fall två av rabatterna fick sig en rensning, och jag fick också hjälp av yngsta dottern, och när vi väl var ute så var det ju så skönt! Några lökar petades också ner och sen var vi nöjda i alla fall för den här helgen.

3 kommentarer:

 1. Jag som verkligen skulle ut i trädgården idag och ta in allt för vintern. Men det var ju jättekallt och blåsigt. Hualigen. Men jag måste ut någon dag nu, snön kom 20 oktober förra året och det är inte långt dit.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Javisst är det lite segt med tanken på trädgårdsjobb såhär års, men jag hade tur när jag gjorde min insats i ett fantastiskt höstväder i förra vecka, Nu blåser dock iskalla nordanvindar och det är t o m trist att gå ut med vovven :)
  Ha en fin vecka! /Bea

  SvaraRadera
 3. När man väl kommer ut är det ju fortfarande så härligt att "dona" bland växter och flytta in det som ska vinterförvaras. Men jag förstår så väl din kluvna känsla!

  Hoppas din vecka blir fin!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...