lördag 3 december 2011

Skön lördag!

Vi är inne på andra helgen i advent, och det börjar lugna ner sig här hemma. Förra helgen var det mycket på schemat och nästa helg är det fullt upp igen (vad är det med december - allt skall ju hända? Utvecklingssamtal, myskvällar med klassen, personalfester, tävlingar, avslutningsuppvisningar - just name it! Och då har jag bara två barn...) men den här helgen är det inget inbokat! Så skönt - jag älskar såna helger =) Nu har jag nog att göra ändå, det blir nog lite pyssel och så skall jag ta tag i det här med julklappar.
Ja, som ni ser är i alla fall klapparna till julkalendern klara. Det är en tradition som inte går att bryta, om man väl har börjat med den. Jag är uppväxt med det själv och min egen mamma höll på tills vi flyttade hemifrån, så det lär väl jag också få göra...=)

9 kommentarer:

 1. Håller med dig.. VAD är det med månaden december.. fullt upp hela tiden. Denna helg är hyfsad lugn även för mig. Tradition med små klappar så där är riktigt mysigt och även vi höll på väldigt länge.. Numera har mina två äldsta barn som nu är föräldrar börjat med detta oxå.. fin fina traditioner och roligt. Ha en fin o lugn helg..Moa

  SvaraRadera
 2. Fin kalender med de små paketen. Jo då, vi hade också kalender när barnen var små men inga paket utan pyttesmå pepparkakor med glasyr. En för varje dag.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Jättefin kalender, ja december är en hektisk månad det gäller bara att försöka ta det lugnt då och då så man inte bryter ihop den 24:e;)

  SvaraRadera
 4. Det är märkligt med december månad för det verkar som vi måste göra allt det där som vi inte gör annars under året. Tiden mellan första advent och julafton går i en rasande fart! :)

  SvaraRadera
 5. Jag har bestämt att inte boka så mycket i dec. Jag vill njuta och ha det gott. Svårt kanske med två yngre barn men Ta det lungt käre vän!

  SvaraRadera
 6. Vilken december vi har. Förra helgen storm, strömavbrott, telefoner avstängda, mobilen ur funktion osv. i all oändlighet. Vad har vi i dag då ??? Jo kraftig blåst och ösregn. Jämfört med i fjor, tror man ju nästan att man är på en annan planet. Skall ut och "svira" i kväll, rejält.
  Ha det så gott
  Kram

  SvaraRadera
 7. Söt kalender, det ser så mysigt ut när alla paketen hänger där. Här har vi dragit ner till paket endast på helgen, och sonen tycker det är helt ok. 2 par fotbollsstrumpor blev det idag:-)).
  Jag tror att december på något sätt bara "ska" vara helt fulltecknad:-)). Vår är lite lugnare än förra året, då vi hade julafton här.
  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Så fint det ser ut med dom små paketen, jättegulligt. Och vips så är det andra advent.....oj, vad det går!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Vilken fin paketkalender!

  ja, det är mycket nu. En del julrelaterat och en hel del annat. Jag jobbar idag och imorgon ska barnen åka skidtävling och vips är helgen inbokad. :) Eventuellt blir det pepparkaksbak imorgon, degen ligger i alla fall i kylen och väntar.

  Trevlig helg!

  PS. Fin katt!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...