onsdag 19 september 2012

Flitig som en Lisa

Först - tack för alla gulliga kommentarer om trappan! Jag skall visa dem för maken när han kommer hem i morgon kväll, han gillar bekräftelse (och vem gör inte det?)!
 
Idag har det varit en rätt skön dag. I och för sig har det blivit mest ärenden gjorda, men en liten stund i trädgården hann jag med. Klippte gräset. Hoppas man snart kan ställa undan gräsklipparen för gott för den här säsongen, gräsklippning tillhör väl inte min favoritsysselsättning när det gäller trädgårdsarbete.

Konstaterade när jag gick där och klippte att det arbetet har tillhört mina sysslor ännu en säsong ... TROTS att jag inte har haft på någon gödning alls i år, just med tanke på att jag skulle få lite avlastning. Maken brukar nämligen säga att "den som göder och vattnar får klippa..." men inte hjälpte det inte (oss emellan vattnade jag några gånger i början av sommaren, när det var så torrt, men så petnoga behöver vi väl inte vara... och någon gödning har jag i alla fall inte använt). Vad hade jag för det? Nåja, han gör ju annat - bygger staket och trappor etc...  =) 
 
Lisorna blommar ännu flitigt och jag vill ju inte slänga dem fast jag höstpyntat i krukorna. De fick flytta ner i trädgården  och där får de stå och lysa till första frostknäppen.
 
Nu kudden. Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Härligt med sommarfägring fortfarande. Min gräsmatta är gödslad och växer så det knakar, men det är jag som klipper:)). Men nu är det så blött så blött...
  Mysigt hos dig.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att DU är som en flitig Lisa i ditt/ert hem.
  Ser nu framemot att få träffa er i morgon kväll.
  Kram på di

  Ingela

  SvaraRadera
 3. Nej, inte kan man slänga blommor som fortfarande är vackra! Så alla sommarblommor får hänga med ett tag till - och dina Flitiga Lisa är jättesöta!!
  Den första bilden var oerhört vacker - riktigt konstnärlig - trots att den INTE hade några blommor med. Där fick du en bekräftelse, för jag antar att det är du som pyntar i trädgården!?

  SvaraRadera
 4. Det där med gräsklippning är ju inte superkul precis. Men sedan jag skaffade en åkgräsklippare har det blivit lite mer lustfyllt och enklare. Jag har ju en gigantisk gräsmatta (mossmatta) att klippa och nu tar det bara en timme och en kvart ungefär.

  Visst är det lite lurigt det där med sommarblommorna som blommar så fint än. Mina flitiga lisor är jättefina fortfarande så de får vara kvar även om förstukvisten skulle kunna höstpimpas nu.

  Er trappa blev supersnygg! Vilken skillnad.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 5. Ja, vad fint med Lisorna i hinken. Du är lika flitig du som pysslar och fixar. Kram Pia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!