söndag 3 februari 2013

Tonårsrummet

Tonårsrummet är i och för sig klart sen en tid, men jag har inte visat några bilder därifrån. Det blev en liten minirenovering i somras, och nu har även sänggaveln kommit upp, så nu får det väl anses vara helt klart.

före

under tiden =)


efter
Hennes fondvägg målades över med vit färg och resten av väggarna som redan var vita fick en uppfräschning (det lustiga är att hon tycker jag har för ljust överallt, men när hon själv fick bestämma blev det vita väggar!)


Sängen byttes mot en bredare modell och maken snickrade alltså ihop en sänggavel som nu kommit upp, en likadan som vi har i vårat rum. Den här sängen har blivit Myzans favoritplats!

 I den här delen tog vi bort skrivbordet (det fick lillsyrran överta i våras) och byggde en garderob istället. Speglarna gör det annars ganska lilla rummet lite rymligare och här bakom ryms både kläder och lådor med saker.  

12 kommentarer:

 1. Så snyggt det blev! Ja dom är rätt lustiga när det gäller vissa saker, dom där tonåringarna;)


  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. En stor förbättring ser det ut som. Smart med speglar på garderobsdörrarna. Tonårstjejer brukar dessutom ha behov av helkroppsspeglar.

  Ha en bra vecka. Kram!

  SvaraRadera
 3. Ser jätte fint ut. Min tonåring ville också ha vita väggar.Det är allt bra snyggt.

  Och egen snickrad gavel...jätte fin.

  Kram  SvaraRadera
 4. Vilket fint rum till en tonåring.. Jag skulle kunna tro att hon -trots motsägelser-- är rätt ympad av sin Ma´s inredning?? Kan förstå att Myzan trivs där
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 5. Blev ju riktigt snyggt och praktiskt med skjutdörrar på garderoberna
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 6. Förstår att Myzan o tonårsdottern myser i det rummet.

  Kramiz vännen

  SvaraRadera
 7. Jättefräscht o fint rum. Min dotter vill också göra om och måla vitt. Man kan inte få en enkel beskrivning på sänggaveln, den skulle passa perfekt hos henne med. Hälsningar Yve

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst kan man få det ;) jag skall fråga gubben hur han har gjort, kika in senare i veckan så svarar jag här eller gör ett inlägg om det!
   Hälsningar Gunilla

   Radera
 8. Härligt tonårsrum. Jättesnyggt.Kommer ihåg när min syster flyttade hemifrån. Då fick jag ett EGET rum, Toppen
  Kram

  SvaraRadera
 9. Härligt! Att få följa er renovering. Min sjuttonåring målade sitt rum under jullovet, så fick han en n y bred säng,,men sedan väntr vi på de som ska byta fönstret,,så möblerat och klart är det inte,,men hans skrivbord åkte med in till lillbrosan,,idag leta vi byrå ,,men vi funderade med på att bygga garderober som gömmer lite,,får väl se vad det blir. ha det gott kram Monica

  SvaraRadera
 10. Verkligen fint blev det!
  Tänk om man haft ett sådant rum när man var i den åldern.
  Då hade lyckan varit stor. Det är den väl nu oxå eller ?! tro jag de!
  Kram/ Eva

  SvaraRadera
 11. Så snyggt, jag gissar att hon är extra glad för spegelgarderoben!?
  Läste lite fel - bråttom tydligen - och trodde att dom första bilderna var det nyrenoverade och tänkte i mitt stilla sinne att det såg lite barnsligt ut och var snyggare innan! Men...sen såg jag ju att det var det jag gillade bäst som var tonårsrummets nya inredning!! *fniss*

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...