onsdag 4 december 2013

Ordningen återställd i hela vardagsrummet

 
Lagom till första advent var ordningen återställd även i matrumsdelen. Ja, färgen på väggarna hade ju torkat sen länge, men det har varit lite "uppochnervänt" eftersom maken min hade bestämt att han ville ha spotlights i altandörrarna, och då var vi ju i händerna på att elektrikern skulle komma.
 
Men när han väl hade varit här så fick vi raskt upp nytt foder runt dörrarna och målade dem, för det var ju tvunget att rivas ner för att komma åt att lägga in sladdarna. Nåväl, nu är det klart och skönt är det!  Och så upp med stjärnan förstås, som även den lyser upp i dörren. Men det vi slipper är att det känns så mörkt sen när stjärnan tas ner för säsongen. Han är så stolt min man, kan jag tala om, går och tänder och släcker och ställer in dimmern...
 
Och vi behöver väl allt ljus vi kan få, för idag känns det väldigt mörkt och trist utomhus. Här har vi bara regn och rusk, vart är julvädret någonstans?

7 kommentarer:

 1. Så fint det blev, jättebra idé med spottar där!!
  Ja usch, regnet öser ner och allt känns mest trist, hoppas det kommer lite snö snart!

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Kul när gubbarna kommer med bra egna ideér och oftast är de snabbt genomförda då också! Det var en bra idé! Och stjärnan fick en sån bra plats. Julfint har du nu:)

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Ser väldigt fint ut!
  Här är ny storm på gång så ännu en gång har jag satt ljuslyktorna i säkerhet (utelyktorna alltså) och i kaminen brinner en brasa om strömmen går.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Vilken bra idé med spottar där.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Ser jättefint ut och det var en bra idé får du hälsa maken, ha en fortsatt bra vecka Karin

  SvaraRadera
 6. Paketet är här, det blir spännande att öppna på julafton, *fniss* . . . .

  Efter-jobb blir det alltid efter en renovering, skönt när allt har kommit till rätta och man är nöjd.
  Fy för vi har rörigt nu med en 'liten' renovering, varför just nu kan man undra, nu eller aldrig . . . . . . .

  Må gott kram/ Eva

  SvaraRadera
 7. Vilken bra idé med spottar ovanför altandörren! Jag tycker också att det är väldigt mörkt i vår köksdörr under vinterhalvåret och har länge letat efter någon fin belysning utan resultat, får kanske nämna hur ni gjort för maken min, transformatorn ligger redan ovanpå väggskåpet intill och väntar på att bli inkopplad så det är ju "bara" att koppla dit ett par lampor till ;) Här går vi annars i renoveringstankar men det blir inget på denna sidan nyår eftersom det är hela ovanvåningen som ska få sig en välbehövlig...
  Ha det gott / Kram gittan

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...