lördag 14 februari 2015


Hoppas ni har haft en fin alla♥hjärtans dag idag! Jag fick små gulliga presenter av barnen i morse. Sen blev det hundpromenad och fotokurs på förmiddagen. På eftermiddagen hade jag tänkt baka och sen gå och se en film med yngsta tjejen. Men se det bidde inget av det, för det blev strömavbrott över hela ön, i flera timmar. Så det fick bli soffläge med pläd och katt som värmer gott, för rätt snabbt blev det lite svalare inomhus... Så nej, kakan på bilden är inte från idag, men det hade ju passat bra med en sån idag...♥ 

11 kommentarer:

 1. Trist med strömavbrott även om det kan vara mysigt att krypa under en pläd och mysa. Tyvärr blir ju saker och ting lite krångliga utan el. Hur klarade de sig förr i tiden?

  Hoppas att resten av dagen blir fin i alla fall.
  Kram, Karin

  SvaraRadera
 2. Jo det hade såklart passat bra med en sån fin kaka idag :)
  Men ni verkar ha haft en mysig alla hjärtans dag ändå!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag hörde på radion att det var strömavbrott på hela ön, tänkte på dig och hoppades att det inte var ryssen som dragit ur kontakten! Nu får ni ta igen det som är kvar av hjärtedagen! Och man kan baka sockerkakshjärta dagen efter också:)

  Hjärtekram från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Läst ikapp mig!
  Tråkigt med kamerna och netonnet. Jag har handlat där också och en gång ångrade jag hela köpet och det gick väldigt smidigt, men jag har turen att åka precis förbi en fysisk netonnet när jag åker till stora storstan och då går allt lättare. Hoppas det funkar bra framöver.
  Och du, dina mormorsrutor, jag virkar ju också sådana och dom blir så olika i storlek så jag skrattar också men jag har sytt ihop dom i alla fall och det har gått jättebra, så ge inte upp hoppet om dom!
  Vilken fin kaka! Elavbrott, ja, sist vi hade det varade det så länge att vi åkte och köpte en fotogenkamin för säkerhets skull. Så nu har vi den och mitt campingkök, mitt därför att min man campar inte under några omständigheter, jag älskar campingliv för jag har egentligen aldrig gjort det (som barn menar jag), så ibland tar jag mitt tält och mitt campingkök och drar iväg till Norge, solokvist. Du vet, bra kvinna reder sig......
  Det var gulligt med små presenter från barnen, ha en fortsatt mysig Hjärtanskväll!
  Agneta kramar

  SvaraRadera
 5. kakan ser läckra !!! happy halloween !!! angie

  SvaraRadera
 6. Trist med strömlöst. Vilken fin kaka en riktig hjärtekaka ju.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 7. Fin kaka och en hjärtlig kram till dig, Karin

  SvaraRadera
 8. Härlig kaka, den ser så god ut!
  Ha en bra helg!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 9. Soffläge med pläd låter som en alldeles förträfflig lördagsaktivitet!
  Hoppas ändå att strömmen har kommit tillbaka.
  Skön söndag!

  SvaraRadera
 10. Så vackert (och aptitretande) ditt bord är... Inte så dumt att inta soffläge då och då.
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...