lördag 7 februari 2015

Nya kaffekoppar

  

Nu står mina nya fina koppar från Millas keramik på min kökshylla, bredvid fina kopparna från Västergården som jag fick i höstas. De funkar bra tillsammans, lite samma stil. 

Kopparna från Millas beställde jag i höstas, när jag letade runt på nätet, och egentligen skulle köpa fler likadana som jag redan fått. Men så hittade jag dessa och beskrivningen gjorde att jag ville testa dessa också.  Problem med hennes ugn gjorde att jag fick vänta på dem. Men den som väntar på nåt gott... 
De är en fröjd att dricka ur! Tunn fin kant som jag gillar, sköna att hålla i, precis lagom i storlek - ja ,jag håller med Milla om att kaffestunden blir njutningsbar! 

Ikväll börjar "mellon". Även om man inte alltid gillar bidragen så tycker jag det är en kul tillställning, som förgyller tevekvällarna så här i vintertid. Något gott måste man ju också få unna sig, och här kanske det blir fruktsallad med en klick grädde, nåt jag helt snöat in på... det är ju såå gott! Gräddklicken förhöjer fruktsalladen till en helt annan nivå! 

9 kommentarer:

 1. Ja, visst är det kul nu när mello startar :) Fruktsallad är vääldigt gott! Fina muggar du har!


  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Vilka fina koppar o med ett stort bra öra för en "handikappad" att hålla i. Och det där goda du äter... Det var det länge sen jag åt. Mums. Men nån melodifestival ser jag inte. /Knatten

  SvaraRadera
 3. Whiiihoo vilka snygga koppar. Visst är det lite mysigt med Mellon och unna sig lite gott. Grädde förhöjer allt. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Å vilka jättefina koppar! /susanne

  SvaraRadera
 5. Kopparna ska jag inte kommentera, vi dricker ju inte kaffe! *fniss*
  Däremot Melodifestivalen som verkligen nådde ett bottenmärke igår. Hu så hemskt det var.....jag ska INTE titta någon mer gång!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 6. Titta också igår, och blev sur för att min favorit inte gick vidare.. Jag hoppades, även fast jag visste hur uppenbart det var, vilka som skulle gå vidare. Jättefina koppar! Å vilka söööta blom-hjärtan! ♥ Nu har vi ännu mer snö kan jag tala om... man drunknar nästan! ;-)

  Gissade att din man hade något sådant yrke. Spännande, men också läskigt för er alla kan jag gissa? Är så dålig på detta med bloggande, jag vet inte hur man ska fixa till länkarna så man hittar till mig... Har du något tips? :-)

  Kram Therese

  SvaraRadera
 7. Fina koppar med bra 'öron', men vi dricker kaffe muggar.
  Fast till 'kafferepen' tar vi koppar, *fniss*
  Trevlig söndag/ Eva

  SvaraRadera
 8. Snygga koppar, just att de har en tunn kant är viktigt. Fast min favoritkopp just nu har en rejält tjock kant, men den är mer rak i modellen så det funkar det också. Kul att ha något som är unikt och handgjort.
  Kram tedrickaren Kristina

  SvaraRadera
 9. Vilka fina bra muggar. Lite sådana som jag letar efter. Tunna och goda att dricka ur.
  Milla sa du? Ska googla och se om jag hittar hennes keramik.
  Ha det gott. Åsa

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...