onsdag 4 februari 2015

Pärlor och hjärtan





Härliga små pärlhyacinter och Hjärtan på tråd. Skirt och lite vårlikt, som piggar upp på köksbordet just nu. Utomhus fick vi ju plötsligt vinter häromdan. Ja, nu har till och med vi fått (lite) snö, och nån minusgrad så det inte blir slaskigt, som det varit hittills när snön har fallit. Vet ingenting om hur det blir framöver (är lite dålig på det här med att titta på väderleksrapporterna), men nog är det renare och fräschare med lite snö alltid!

10 kommentarer:

  1. Jättefina bilder, älskar pärlisar. :) Tips:Tävla hos mina vänner Anna med bloggen haga 26 och Carola Roomofkarma-bloggen!

    SvaraRadera
  2. Hjärtan på tråd är verkligen fina! Pärlor har jag också stående på bordet nu - så fint så! :)

    SvaraRadera
  3. Finfint!
    Här piggar det inte upp så mycket just nu. Vi har rivit ut hela badrummet och har därför saker i hela huset. Stökigt! Känns inte som att jag har lust att göra vårfint någonstans just nu. Det skulle liksom inte synas. Blir bättre snart.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Här var det snöstorm igår, men vi åkte till Visby och där var det sol!? Men idag har vi strålande sol och just nu -1 grad, i morse var det hela -7 grader. Långt från vår.....
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera
  5. Ja nog blir det ljusar och renare med snö :) Så fint och vårigt du har det på bordet!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder. Och så fin köksoffa, den är säkert mysigt att hänga i när snön vräker ner.
    Ha det bäst. Åsa

    SvaraRadera
  7. Älskar oxå o ha pärlhyacinter o andra vårlökar i krukor,som en försmak av våren.

    SvaraRadera
  8. Vackert och harmoniskt... som vanligt hos dig!

    Önskar dig en skön helg!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  9. Pärlor och hjärtan det låter så vackert tillsammans och de är också super fina.
    De är så 'pyttenuttigt' söta, *fniss* (är det Småländska kanske).

    Trevlig helg Gunilla.
    Kram/ Eva

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!