onsdag 24 juni 2015

Vi har i alla fall väder...

Tack för fina ord om min goa Dogge, det värmer. Det blev ett lite långt inlägg, och jag kunde egentligen ha skrivit många fler rader om denna lille man, men det skall jag bespara er...


Nu har det regnat här i några dagar, och säkert är många semesterfirare stressade över det... Själv har jag bestämt mig för att inte stressas upp av vädret, det går ju ändå inte att göra något åt*. Just nu försöker jag istället fokusera på att det är skönt att vara ledig, och det finns en hel del att göra utan att solen skiner. Och regn behövs, eller hur! Det enda väder jag har lite svårt för är egentligen blåst... så visst bor man väl lite dumt kanske, på en ö där det är mer regel än undantag med blåst... Regn behövs ju liksom, sol likaså, men blåst? Ja, ja, den har säkert en funktion den med, vad vet jag?

Mina första luktpioner har slagit ut, så det fick bli en bukett här i urnan, så jag kan njuta när jag är inne. 

*jag kanske inte skall säga för mycket, fortsätter sommaren så här blir det förstås inte roligt, sköna varma dagar och kvällar det vill vi väl alla ha en period på sommaren! Och regn på mina utslagna pioner, vill jag väl egentligen inte ha... 

5 kommentarer:

 1. Det blåser här på landet också idag, lite trött på blåst. Men klarblå himmel är det i alla fall:)
  Så vackra pioner. Undra om mina slagit ut där hemma, får se senare i kväll då vi är hemma igen.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt över det där med vädret. fast visst känns det lite snopet att behöva vara inne och känna sig lite småsur. Läste om din katt och blev lite sorgsen i ögat. Att mista ett djur/vän är väldigt jobbigt. Ni fick ändå många fina år tillsammans. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Tja, vädret kan man inte göra mycket åt. Det gäller helt enkelt att försöka njuta så fort det finns möjlighet. Som tur är har jag ett växthus att vara i när vädret är för trist.
  Så vackra pioner! Och så fin bukett det blev av dem!

  SvaraRadera
 4. Nej, det där med vädret kan vi inte haka upp oss på. Då får vi inte det roligt! Men nog skulle lite mer värme vara skönt, fast igår hade vi plötsligt 21 grader... och då blir man förvånad!
  Så tråkigt att du mist ännu en vän och så synd om Casper när hans ständige följeslagare plötsligt är borta. Men djur verkar veta. Hoppas ni får behålla de ni har länge, Myzan är väl bara ett par år ännu?

  Njut av dina pioner och plocka in dem som regnat ner!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Det är fint med minnen från sina älskade och saknade husdjur. Jag tänker att kanske episoder med Dogge kommer att skrivas ner ibland här på bloggen. Så är det för mig. Jag märker att jag fortfarande skriver episoder från min mamma som gick bort i januari och Gokillen kommer nog att hänga kvar ett tag också... ett sätt att minnas och bearbeta saknaden.
  Gillar din positiva inställning att inte stressa upp sig över vädret. :-) Det gör inte jag heller - försöker gilla läget och se det positiva med gråa sommardagar. Ett citat från Pippi Långstrump som följde mig hela gårdagen passar så bra "Man ska vara glad att det är väder överhuvudtaget". ;-)
  Önskar dig en bra dag!/Helena

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...