onsdag 15 mars 2017

Och hallen ser ut så här just nu..

Som sagt, hallrenovering har påbörjats. Här har min man tagit bort den nedre delen av trappan, så att golvet går att komma åt (Och ja, vi har en trappa till, till övervåningen, så det skall ordna sig med det. Den har inte varit med så mycket på bloggen, men det finns en glimt av den i det här inlägget. Den här trappan som bara är halv nu, går upp till dotterns "avdelning", men hon får gå igenom våran del, det går bra det med, blir bara en liten omväg för henne ett tag framöver). 

Här där garderoben har stått, kan man se att det varit en dörr förut. Den satte vi igen när vi flyttade hit, och tog istället upp en dörr som gick direkt in till köket. Att det bara är en gipsskiva där nu, beror på att vi (läs mannen) tog upp hålet igen för att sätta in en rejälare regel, när teven skulle upp - har jag för mig är orsaken i alla fall...eller om det var något elektriskt? 😏Nåväl, sen förblev den otapetserad, för skåpet skulle ju ända stå där, och vi hade väl ingen gul tapet kvar helt enkelt...😳


Han river och river...Sånt tycker han är roligt, min man...😯

Tänk att det aldrig kan "bara" vara att tapetsera när vi skall göra någonting... nej, nu skall golvet rivas upp, golvvärme skall i, och sen nytt golv på det, och så har vi tänkt väggpanel på några väggar och tapet på en eller två. Har inte riktigt bestämt färger på golv och tapet ännu, och det är en stund dit, innan det är dags för piffet... sånt som jag tycker är roligt... 😉
to be continued....

5 kommentarer:

 1. Spännande projekt. Ja fast kanske inte så roligt när man är mitt upp i allt. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Roligt att följa er renovering. Jag känner igen det där, det ena följer med det andra;)
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. O, så roligt med lite renovering! Tänk att det aldrig tar slut:) Guld värt med en handyman... bara han gör som man säger förstås! Förändring ger ny energi och jag har precis sytt nya köksgardiner. Den förändringen får jag nöja mig med!

  Ha det fint.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Fint blir det sen! Ibland är det skönt att man hyr och inte FÅR renovera hur som helst...på ett sätt, man vet ju hur rörigt det blir :)
  Fredag igen, skönt! Ha en finfin dag...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Hoppas du är riktigt glad över att din gubbe gillar att riva och bygga, sådant måste ju verkligen uppskattas!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...