torsdag 31 maj 2018

Högsommarvärme


Maj har ju verkligen varit rekordvarmt! Många njuter, och säger att det här går ju i alla fall inte att klaga på...! Men om man frågar mig, så är det här för varmt! Dels tycker jag det är jobbigt för jag orkar ju inget, ja, kvällarna är ju förstås ljuvliga, men dagarna! Dels blommar allt över så fort, och med inget regn i sikte blir det dessutom snustorrt överallt... Mina allium till exempel, de slog ju ut för bara en vecka sen, och nog tycker jag de redan ser ut att vara på tillbakagång! Nej, jag hoppas på lite svalare väder... samt gärna en härlig rejäl regnskur, sen får det gärna vara soligt igen ;) 

4 kommentarer:

  1. Beautiful Flower. Have a Happy Day.

    SvaraRadera
  2. Visst är det FÖR VARMT och visst är kvällarna underbara, men var kommer alla jättestora myggor från!? Visserligen är jag en myggmagnet men så här många har vi aldrig sett här. Likaså fästingar - idag har vi tagit 5 st som krupit på Santos. Både myggor och fästingar ska ju enligt utsago gilla fukt.....!?
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
  3. Ja det är lite väl varmt, i alla för för växtligheten. Man hinner liksom inte njuta innan det är överblommat. Allium är verkligen jättefina. Vi planterade flera stycken lökar i höstas men inga vita kommer. Jag får köpa nya. Ha det så skönt i skuggan. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  4. Brukar inte klaga på vädret men nu vete sjutton! Jag håller med Harry, kan det inte bli vanligt sommarväder snart!

    Ha en skön söndag i skuggan!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!