torsdag 4 april 2019

Badrumsrenovering

Så var det äntligen dags att renovera vårt tredje badrum i huset. Ett badrum som i princip har fått vara ifred sen vi flyttade hit. 
Nja, det är väl inte riktigt sant. Vi tog bort badkaret som stod här (det var inte vackert...) och kaklade väggen just där duschen är, bara direkt på våtrumsmattan. Men resten fick liksom vara. Ja, inte har det varit vackert inte... Men det har ju funkat, fram tills för nåt år sen i alla fall. Men då gick det inte längre att använda golvbrunnen inne i duschen, så den har fått stå oanvänd sen dess. Som tur var har vi ju två badrum till men nu var det alltså dags att ta tag i det här rummet.



Väggmatta á la 80-tal kanske? 

De hade gjort sitt, så ut med dem genom fönstret. 

Och så här såg det ut då... Sen i med golvvärme och ny inredning. Vi valde denna gång att ta våtrumsmattor på både väggar och golv. Dels utifrån att det är billigare än kakel och klinker, dels går det ju så mycket fortare. 
efter
Brukar ju varit väldigt velig när jag skall välja något, men jag har nog aldrig valt färg och mönster så fort som denna gång. Men jag fastnade direkt för det här ganska läckra mönstret på golvmattan, och mot en sån mönstrad matta fick det bli enfärgat på väggen,  och jag ville ha en ljus färg eftersom rummet är rätt litet, så det blev vitt.

Golvmattan är Tarkett Istanbul, medium Grey, och väggmattan är Tarkett Soft, superwhite.



Jag är nöjd! 

6 kommentarer:

  1. Oj så fint det blev. Gillar verkligen golvmattan,så läcker. Snyggt med den där lilla hyllan och korgarna. Trevligt att blanda lite gammalt och nytt. Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Snyggt, fräscht och okonstlat!

    Glad torsdag!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Hm, kommentaren försvann ... prövar igen ...

    Hej Gunilla!
    Vilket lyft och med så enkla medel. Mattan är verkligen jättesnygg och de ljusa väggarna får det lilla utrymmet att se större ut. Vackert med det lilla bordet med den grönskande växten i sin vackra korg. Jag ler lite när jag ser dina bomullsrondeller. Jag har en nästan likadan glasburk med glaslock till mina. Att få bort elementet i vår lilla dusch var ett lyft och så bra det blev hos dig. Nu blev det ju en jättebra plats för handdukstorken.

    Tack för titten! Ha en bra dag!
    Kram Anita

    SvaraRadera
  4. Supersnyggt! Förstår att du bestämde dig snabbt för mattan, bra val.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  5. Jamen sååå snyggt! Det där golvet är magiskt vackert...bra val!! Det är alltid så inspirerande att kika in till dig och jag får alltid en massa bra idéer hi hi...
    Vårkram från Titti (på andra ön)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!