måndag 13 maj 2019

Doft och färg


Minns ni min nya tulpanplantering från i fjol? Rabatten som blev en enda färgexplosion, fast jag - i min enfald - trott att jag bara hade satt rosa sorter... Nu har de i alla fall tittat upp i år igen. Det är ju inte alltid tulpaner kommer igen, så det är välkommet när de väl gör det! 

Och färgglatt är det i år med! Och busken bredvid börjar slå ut...

...och den doftar som vanligt väldigt mycket, men så heter den ju också Luktolvon! Så ja, den här rabatten gör verkligen sitt bästa för att syn- och luktsinnena skall få sitt!

5 kommentarer:

 1. Din rabatt ser ut som en stor karamellpåse :) Härliga färger! Så söt den där luktolvon är, måste spana in en sån tror jag...
  Idag klippa gräs och köpa jord, angenäma saker!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken härlig blomsterkarneval du visar! Det är nästan som att man vill börja dansa till tonerna !
  Själv har jag rätt sparsamt med tulpaner och av dem tycker jag riktigt mycket om bara en sort som i år blommar dessutom med bara en blomma :-)! Så det kan bli ;-)!
  Ha en fin vecka!
  /Anja

  SvaraRadera
 3. Nej det blir inte alltid som man tänkt sig men vilken glad och härlig blandning. Jag tycker det kan bli lite tröttsamt och tråkigt om precis allt är färganpassat. Vi behöver skakas om med lite färgfyrverkerier då och då. Ha det gott./Gunilla

  SvaraRadera
 4. Doft i trädgården är ljuvligt och ibland behöver man en riktig smällkaramell när det kommer till färg. Och ibland ger slumpen bättre resultat än det jag själv tänkt ut.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilka fina bilder, blir speciellt intresserad av ditt lilla träd, blommar vackert och med doft, det låter perfekt. Nu ser jag att det är en buske, har du format det?
  Så fin. Ha det bra /Marika

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...