fredag 3 maj 2019

Vårstädning

Nu har även jag anammat trenden (?) med bomullskvistar. Tycker det är fint och så är de ju liksom redan torra och kan inte dö...Kan ju bli dammiga till slut förstås 😆

Fredagsbukett på soffbordet.  

Och ibland får man till det... Ser ni hur rosens färg matchar kudden i bakgrunden? 😆


Hela huset är nystädat, blev visst en rejäl vårstädning... Har rensat och fejat så det står härliga till...  Så nu tar jag helg! Något svalare ute, på gränsen till kallt? Men det gör inte mig nåt, jag vill gärna att våren tar det lite lugnt. Vill liksom "njuta vår" innan det blir sommarvärme. Men torrt är det så det förslår, även om det kom en "skvätt" häromdan. 

3 kommentarer:

 1. My darling,
  Everything in your home contributes to the feeling of spring at the highest odds! The colors are beautiful and calm. Delicious rose buds on the coffee table, encourage the feeling!
  Many greetings, Mia

  SvaraRadera
 2. Duktiga du som vårstädat HELA huset! Finns inget som slår tillfredsställelsen. Synd bara att det inte är bestående. Jag har fönstren kvar, som vanligt. Men inte förrän nu har sopmaskinerna jobbat... skyller på det!

  Må nu gott i ditt fina hem. Och tack för alla fina kommentarer!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Hm...jag borde också vårstäda! Dammråttorna är enorma såg jag...och fönsterna ska vi inte tala om!! Huu! Ser sååå fint ut hos dig och lite rosor på bordet sätter pricken över i:et!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...