söndag 26 maj 2019

Helgen som gick

Det blev ingen fastlandsresa nu i vår för mig och systrarna. Det har ju annars blivit tradition, att åka en gång på våren och en gång på hösten. Nåväl, vi får väl bida vår tid till i höst. 
I väntan på det kan man ju ta en tur runt i vår egna stad, och det är ju inte det sämsta precis... 

Speciellt inte den här årstiden, kolla bara in det här vackra blommande trädet som vi hittade i någons trädgård i innerstan. 

Och botaniskan är ju aldrig fel! 


Näsduksträdet blommade vackert! 


Det blev både lunch, promenad, lite shopping och fika på det, innan vi var nöjda för denna gång. 


I helgen hann jag även att premiärklippa gräset. Oups där hamnade jag visst på bild, det var yngsta dottern som smög omkring med kameran utan min vetskap... Jag får väl bjuda på det...

På mors-dags morgon regnade det så jag låg kvar i sängen, för att sedan bli nedbjuden till köket, till dukat bord, av ovan nämnda dotter. Det är väl en riktig njutning, att få sätta sig till ett dukat bord, som någon annan ordnat för dig! Med mangosmootie och nybakta scones! 
Till fikat gjorde jag rulltårtsbakelser, och då hade även stora dottern anslutit, efter sitt jobb.  

Och av henne fick jag en bukett pioner. Alltså, mina flickor vet vad mammi vill ha!
Nu återstår en kortvecka, bara två dagars jobb, innan jag tar helg igen.... 😏

4 kommentarer:

  1. Så fina bilder från din ö. Sen var det jättekul att få se dig på bild. Tror aldrig jag sett dig innan. Bra motion att klippa gräset. Näsduksträdet är ju bara såååå fint. Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  2. Är så avundsjuk på alla som har en syster... du har två att dela livet och upplevelser med. Fin dag och att turista i sin egen stad är inte dumt det heller!
    Kul att se dig på bild också! Minns att du varit synlig i ett fint tidningsreportage för några år sen, då fick jag ett ansikte på dig som du har behållit väl! Du passar väl in din trädgård... och i din blogg!

    Nog är vi tacksamma över våra fina döttrar!
    Ha det gott.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Din dotter gjorde verkligen rätt; Alltså fotade dig! För trots så många års bloggande har inte jag heller sett dig på bild!!
    Vilken fantastisk frukost, själv ska jag strax sätta mig till bords med en macka och ett glas juice (dricker varken kaffe eller te). Men jag har iaf en snäll gubbe som dukar åt mig.....
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
  4. Åhh så många vackra bilder! Magiska! Oj hamnade du på bild hi hi, ja det gör jag inte ofta...tack o lov! Klippa gräset måste jag också innan det är upp till taknocken :)
    Kram och ha en härlig vecka, Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!