onsdag 15 januari 2020

Första tulpanbuketten

Japp, lite sent hos mig, men nu har jag köpt min första tulpanbukett i det här hemmet, det är ju ändå Tulpanens dag idag! 

Och här får ni en glimt av min nya matplats. Det blev ett runt bord denna gång, vilket jag gillar! Det bryter av kantigheten i ett rum och skall tydligen främja samtal enligt Feng shui! 


Hoppas ni har en skön "mittiveckandag". Här blåser det (som vanligt...😐) 

10 kommentarer:

  1. Så fin matplats Gunilla! Gillar runda bord och stolarna är så vackra. Och din vackra tulpanbukett passar så fint där. Tulpanens dag idag ja. Jag har 30 tulpaner hos mig i olika färg, en del i "klump" och andra utplacerade en och en i små vaser. Och det är samma sak här, det blåser ... som vanligt.

    Ha en fortsatt fin vecka!
    Kram Anita

    SvaraRadera
  2. Underbar bukett. Ja runda bord är fint och så Feng Shui. Gillar dina fina stolar. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Härligt med tulpaner! Jag köpte en bukett för en vecka sen på ICA-Hemse och den står fortfarande. Helt otroligt!!
    Tips; Ändra under "visa hela min profil" - det inlägget stämmer inte längre.
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad uppmärksam du är, tack! Nu är det ändrat lite här och var..;)

      Radera
  4. Ja nog bor vi på blåsiga öar :) Jag gillar också runa bord, det blev jättefint hos dig! Jamen lördag igen, veckorna går...
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  5. Fina tulpaner!
    Så svenskt med alla dessa tulpaner, gillar det. Ger nästan lite hemlängtan. Fast jag ska definitivt inte klaga på hur det växer här i södra Spanien nu.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Jättetrevligt att få ta del av din blogg.Har följt den sen 2018. Vill göra dig uppmärksam på att Det verkar hänt något med bloggen den senaste tiden, När jag ska gå in på din sida så kopplas det först in på en olämplig sida.Vet inte om det är bara jag som har stött på detta problem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och vad roligt att du följer min blogg! Om det är från mobilen du har problem, så har jag det också, när jag trycker på "visa webbversion" där så kopplas jag till nån konstig sida.. Tyvärr har jag ingen aning om varför eller om jag kan göra nåt så det inte blir så?! (däremot om jag klickar direkt in på själva inlägget så funkar det)
      Om nån vet vad jag kan göra för att ta bort detta otyg så tar jag gärna emot tips!

      Radera
    2. Tack för ditt svar.Nej,det är via dator/ Kristina

      Radera
    3. Jaha, oj, nej då har jag (heller) ingen aning... har aldrig själv haft det problemet med vare sig min egen eller nån annans blogg via datorn... Konstigt och tyvärr kan jag som sagt inte nåt om sånt här!
      /Gunilla

      Radera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!