onsdag 10 februari 2010

Gilla läget

Det är vinter - det skall vara snö, det är vinter - det skall vara snö! Jag har nu kommit fram till att jag gillar snön! Det är bara att gilla läget! Skotta snö när det behövs - motion! Åka skidor när tid finns - härligt, man vet aldrig när det blir en sån här vinter igen! Det är ljust och fräscht!  Jag har bestämt mig för att inte gnälla över snön förrän halva mars har gått, då kan det vara på tiden att det försvinner. Så.
Något annat jag måste gilla läget över är tevens lagning. Någon reklamation var det inte tal om, utan nu väntar jag på en fraktsedel som möjliggör en retur till verkstaden. Eftersom Netonet inte har något avtal med någon verkstad här på Gotland, måste den fraktas till fastlandet. Alltså, gilla läget - trots melodifestivalyra och OS...
Något som i alla fall är roligt är att jag fått en Award till! Tack Maria!
Men nu måste jag även avslöja 7 sanningar om mig själv igen. Oj, oj, vad skall jag hitta på nu då...min fantasi som börjar ta slut....=)

 • Jag fick mina första gråa hårstrån när jag var 25 år, och färgar därför håret nuförtiden.

 • Får jag inte mjölk i kaffet kan jag vara utan kaffe.

 • Är en gottegris, gillar kakor och bullar, fikastunden är den viktigaste "måltiden"...

 • När jag skall ha en middagsbjudning så bestämmer jag först vad det skall bli för efterrätt, för det är lättast att komma på! (och sen gillar jag ju efterrätter förstås...)

 • Är nog ganska "tråkig", trivs bäst hemma och inte på resande fot. Ja, egentligen gillar jag att se nya platser, men det är själva resan jag inte gillar, eftersom jag är flygrädd och inte heller så road av att åka bil hur länge som helst. 

 • Jag är född i jungfruns tecken och det flesta karaktärsdragen som kännetecknar en jungfru passar faktiskt in på mig: noggrann, pålitlig, analytisk, kritisk, gillar att organisera.

 • Jag är född i drakens år men dessa karaktärsdrag passar däremot inte alls in på mig: exotisk, överskottsenergi (önskar dock jag hade lite av det..), lever storslaget, kan inte hålla hemligheter etc.
Puh, nu var jag klar...nu vet jag att många har fått denna award, så jag sänder inte den vidare. Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Eftersom vi inte får se någon bild av dig, så är det här med upplysningen om hårfärgen åtminstone en bit på vägen.
  Själv har jag alltid haft rödbrunt hår (som jag senaste åren hjälpt på traven), men nu så har jag bestämt mig.
  Med frissans hjälp så ska jag låta håret växa ut och bli mörkt grått. Jag gillar nämligen det och tycker att det är riktigt tjusigt - på en del! Ska bli kul att se om jag trivs i det!!

  SvaraRadera
 3. Jungfru är ja också och en ganska typisk sådan. Men drakens år när inföll det? Jag borde ju vara väldigt nära med tanke på vilken energi jag har "skrattar"
  Ha det gott / kram

  SvaraRadera
 4. Snöbilderna får vi dras m lite till, tyvärr. Men väntar gott osv.
  Här skiner en liten sol idag i alla fall
  Ha det gott Ninne

  SvaraRadera
 5. Jag vet, scones är toppen. =) Här har du en till som uppskattar fikastunder. De är livsnödvändiga! Godis och bakelser är bäst tycker jag, haha. =)

  kram Madeleine

  SvaraRadera
 6. Ja det är sant det är inte mycket till att gnälla över snön för den ligger där den ligger tills den går bort//Britt

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...